Rekrutteringsbyrå Oslo
Vikarpartner er et bemanning- og rekrutteringsbyrå i Oslo. Vi har innsikten i arbeidsmarkedet som du trenger for å finne riktig kandidat til rett stilling.

Rekruttering

Rekruttering er prosessen rundt anskaffelse av ny arbeidskraft til en bedrift. Det er vanlig å outsource denne prosessen til et eksternt rekrutteringsbyrå, fordi det både er tid- og ressurskrevende å finne riktig kandidat. I vår avdeling Businesspeople Rekruttering driver vi med rekruttering av kandidater på spesialist- og toppledernivå. Businesspeople skreddersyr prosessen til bedriftens behov, uavhengig av om behovet er executive search, seleksjon av søkere eller en kombinasjon av search og seleksjon.

Vi har tilgang til kandidater som ikke ville vært tilgjengelige ved annonsert rekruttering.

Som bemanning- og rekrutteringsbyrå i Oslo kan Vikarpartner og Businesspeople bistå med hele eller deler av rekrutteringsprosessen. Dette kan innebære alt fra kartlegging av behov, analyser, kravspesifikasjon for stillingen, utlysning, kandidatsøk og søknadsbehandling, til vurdering, utvelgelse og ansettelse av kandidater.

Les mer om: Rekruttering

Bemanning

Rekruttering er prosessen rundt å finne riktig person til riktig stilling. Bemanning går i hovedsak ut på å skaffe personell til å dekke kortsiktige eller langsiktige behov, enten det dreier seg om å fylle et vikariat eller under perioder med økt arbeidsmengde. Bemanningsprosessen starter med at vi kartlegger bedriftens behov, og gjør oss bedre kjent med bedriften, bransjen og arbeidsmiljøet. På den måten kartlegger vi ikke bare faglige krav, men også personlige egenskaper som kan være ettertraktet.

Uavhengig av behov skreddersyr vi en løsning tilpasset bedriftens ønsker og behov.

I jakten på den perfekte vikar leter vi etter aktuelle kandidater i våre databaser, og legger ut offentlige stillingsannonser i de rette kanaler. Etter at vi har fått en gruppe med aktuelle kandidater, foretar vi runder med intervjuer og eventuelt evne- og personlighetstester. Selve utvelgelsesprosessen foregår i samarbeid med kunden.

Les mer om: Bemanning

Et personlig rekrutteringsbyrå i Oslo

Vi ønsker å tilby våre oppdragsgivere en best mulig opplevelse med rekruttering og bemanning. Derfor er vi ikke bare opptatt av å kartlegge faglig kompetanse, men også av å legge vekt på personlig egnethet. Faglige kunnskaper kan tilegnes, men personlig kjemi er nødvendig fra begynnelsen av for en optimal match mellom bedrift og kandidat.

I tråd med dette følger vi tre verdier i alt vi gjør:

 • Personlig: Vi er personlige i vår tilnærming og oppriktig opptatt av å bli kjent med både kunde og kandidat. Vi er åpne, lyttende, tillitsskapende og inkluderende.
 • Entusiastisk: Vi er entusiastiske ved å være genuint engasjerte i hverandre, kunder og kandidater. Derfor er vi positive og ikke redde for å by på oss selv. Vi har det gøy på jobb!
 • Profesjonell: Vi er profesjonelle ved å vise respekt og forståelse for hverandre, kunder og kandidater. Derfor har vi fokus på faglig kompetanse, er fremoverlente og kvalitetsbevisste.

Våre tjenester

Våre tjenester som rekrutteringsbyrå i Oslo inkluderer fleksible løsninger innen rekruttering og bemanning. Vi er spesielt gode på fagområder innen økonomi, lønn og regnskap, salg og markedsføring, administrasjon, HR og personal, kundeservice og IT-support. Sammen med Businesspeople Rekruttering tilbyr vi totalløsninger innen rekruttering og bemanning på alle nivåer.

Vi har mer 30 års erfaring med rekruttering og bemanning i Oslo. Våre oppdragsgiveres behov varierer, og vi tilbyr derfor fleksible løsninger. Noen bruker oss til kontinuerlig rekruttering, mens andre kontakter oss når behovet oppstår. Vi bistår blant annet med:

 • Analyse av bedriftens behov
 • Utlysning av stilling i riktige kanaler
 • Utvelgelse av kandidater
 • Intervju og tester
 • Referanse- og bakgrunnssjekk
 • Valg av kandidat

Rekrutteringsbyrå i Oslo med stor kandidatbase

Som rekrutteringsbyrå i Oslo har vi god innsikt i arbeidsmarkedet og et bredt kontaktnettverk. I vår kandidatbase har vi til enhver tid flotte kandidater til ledige stillinger i Oslo. Aktuelle kandidater blir utvalgt basert på bedriftens faglige og sosiale behov samt kandidatens kvalifikasjoner. Å starte som vikar er en god vei inn i en bedrift, ettersom både kandidaten og bedriften på den måten kan være sikre på at det blir et godt samarbeid.

Aktuelle kandidater på utkikk etter ledig jobb i Oslo får erfare fordelene av å starte karrieren som vikar. De får verdifull erfaring innen ulike typer bransjer, arbeidsmetoder, virksomheter og lederstiler. De møter mange nye mennesker, bygger opp sitt eget kontaktnettverk og lærer nye ferdigheter gjennom praktisk erfaring. I vår kandidatbase har vi derfor mange gode kandidater med variert erfaring og kompetanse.

Spar tid og penger ved å velge rekrutteringsbyrå

Ved å outsource bemanning og rekruttering kan du spare viktige ressurser for bedriften. De ansatte kan konsentrere seg om sine kjerneoppgaver, og slipper å kaste bort tid på å holde orden på søknadsbunken. Noen av fordelene ved å outsource bemanning og rekruttering er:

 • Tidsbesparende: Du frigjør tid og ressurser.
 • Effektivt: Gode rutiner og innsikt i arbeidsmarkedet gjør at prosessen går raskt og smidig.
 • Ressursbesparende: Faren for feilansettelser minker betraktelig.

Er du ute etter et rekrutteringsbyrå i Oslo, og ønsker å bli møtt med personlig service og rådgivning? Da kan Vikarpartner Bemanning bistå. Som rekrutteringsbyrå i Oslo tilbyr vi både del- og totalløsninger innen rekruttering og bemanning. Målet vårt er å finne den optimale matchen mellom kandidat og kunde, slik at begge parter kan blomstre.

Kontakt oss i dag!

Har du behov for rekruttering av arbeidskraft, men har ikke kapasitet til å gjøre rekrutteringsprosessen selv? Vikarpartner kan hjelpe deg med bemanning og rekruttering til både faste og midlertidige stillinger. Vi kan bistå med hele eller deler av prosessen – alt etter hva som passer bedriften best. Vi legger vår stolthet i personlig oppfølging og service, slik at du skal få en effektiv og god prosess. Vårt mål er at kunder og kandidater skal ha oss som sitt førstevalg innen rekruttering.

Er du kunde? Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat. Vi er også alltid på jakt etter nye kandidater, og du kan enkelt bli en del av vårt nettverk ved å registrere CV i vår jobbsøkerportal. Her får du også en oversikt over ledige stillinger.

hvordan-soke-jobb