Ledig stilling Oslo
Er du på utkikk etter en ledig stilling i Oslo? Vikarpartner Bemanning har mange spennende muligheter for korte og lange vikariater.

Søk på ledig stilling Oslo

Vikarpartner Bemanning har mange spennende muligheter innen kontor, økonomi, lønn og regnskap, salg og markedsføring, administrasjon, HR, kundeservice og IT-support. Vi tilbyr både kortere og lengre vikariater. Registrer deg i vår jobbsøkerportal i dag for å motta ledige stillinger i Oslo rett til din e-post. Her kan du både angi kompetanseområdene du har mest erfaring fra, og registrere ønsker for din neste ledige stilling i Oslo. 

Les mer: Ledig jobb

Skriv en spissformulert søknad

Mange har problemer med å skrive CV og søknad, og det har vi stor forståelse for. Uansett hvor vanskelig du synes det er, må du aldri undervurdere betydningen av å presentere en god søknad og CV. Dette er nemlig bedriftens første møte med deg. Konkurransen om ledige stillinger i Oslo er hard, og kvaliteten på din søknad utgjør gjerne forskjellen på å bli innkalt til intervju eller ikke.

Noen gode pekepinner når du skriver CV og søknad er:

  • Ikke gå rundt grøten, men gå rett på sak i introduksjonen.
  • Fang leserens oppmerksomhet tidlig.
  • Utdyp deg selv i midtdelen.
  • Vekk nysgjerrighet i avslutningen.

Når du skriver søknadsteksten bør du forsøke å gå rett på sak – ikke start med “Hei, jeg heter Maria og er 24 år,” men gå rett til “Jeg kan kundeservice fordi jeg har fem års erfaring fra serviceyrket, og har lært meg alt om både søte og sure kunder.” På den måten løfter du søknaden fra å være en av mange i bunken, til å bli et blikkfang. 

Skriv en personlig tilpasset CV

De fleste vet at de skal skrive et personlig søknadsbrev til bedriften de søker hos. Det ikke alle vet er at også CV-en bør tilpasses den enkelte bedrift. Årsaken til dette er at mange arbeidsgivere kun leser CV-en, og i de fleste tilfeller er det vanlig å se på CV-en før man leser søknadsbrevet. Du må derfor fange oppmerksomheten allerede i CV-ens ingress. 

Noen gode råd til hvordan du kan skrive en tilpasset CV er:

  • Start med å analysere stillingsannonsen. Hva forventes i rollen? Hvilken kompetanse kommer godt med? Hvilke egenskaper spørres det etter?
  • Fremhev egenskaper og kvalifikasjoner du har, som du vet at arbeidsgiverne er interessert i. 
  • Skap oppmerksomhet rundt dine viktigste salgspoeng ved å vise til konkrete eksempler og resultater fra tidligere stillinger.
  • Ton ned erfaring og egenskaper som ikke er relevant for stillingen.

Et annet godt råd er å forsøke å matche språket i stillingsannonsen så godt du kan. Er utlysningen skrevet på en enkel og lystig måte kan du tillate deg å være humoristisk. Er den derimot formell og profesjonell, bør også du være det. 

Vikarpartner har ledig stilling i Oslo

Vikarpartner Bemanning er et vikarbyrå med over 30 års erfaring med bemanningsløsninger. Vi er en totalleverandør av vikartjenester og bemanningsoppdrag, og driver også med lederrekruttering i vår avdeling Businesspeople Rekruttering

Som vikarbyrå tilbyr vi skreddersydde bemanningsløsninger til bedrifter, noe som betyr at vi har tilgang til mange ledige stillinger i Oslo. Vi har en ambisjon om å være Norges ledende bemanningstjeneste, og at de kunder og kandidater som benytter våre tjenester skal ha oss som førstevalg for fremtiden også – det er din beste garanti for at vi strekker oss langt for å hjelpe deg med å finne en passende ledig stilling i Oslo. 

Hos Vikarpartner Bemanning kan både kandidater og kunder forvente personlig oppfølging. Vi legger stor innsats i å bli kjent med begge parter, for å kunne finne en god match mellom bedrift og vikar. På den måten får vi effektivt på plass kandidater som finner seg raskt til rette, og som i det lange løp kan få tilbud om fast stilling.

Veien til fast stilling

Vikarpartner Bemanning har et stort kontaktnettverk og bred innsikt i arbeidsmarkedet. Det gjør at vi har tilgang til mange ledige stillinger i Oslo. Valg av kandidat til ledig stilling er basert på bedriftens faglige og sosiale behov samt kandidatens kvalifikasjoner.

Gjennom vår tilnærming hvor vi har fokus på å finne gode matcher, opplever vi ofte at kandidaten etterhvert får tilbud om fast ansettelse. Å starte som vikar er en god vei inn i en bedrift, ettersom både kandidaten og bedriften allerede vet at det blir et godt samarbeid. 

For en aktiv arbeidssøker er det mange fordeler med å arbeide som vikar. Som vikar kan man få verdifull erfaring med ulike bransjer, arbeidsmetoder, virksomheter og typer ledelse. Man møter mange mennesker, bygger seg opp et stort kontaktnettverk og lærer seg nye ferdigheter gjennom praktisk erfaring. 

Er du ute etter ledig stilling i Oslo? Registrer deg hos Vikarpartner Bemanning i dag, eller kontakt en av våre dedikerte ansatte direkte. Vi står klare for å hjelpe deg med å finne en ledig stilling i Oslo.

Drømmejobb