Ledig jobb
Ønsker du hjelp til å finne en ledig jobb som tilfredsstiller dine behov? Da kan det være Vikarpartner kan hjelpe deg.

Vi er et bemannings- og rekrutteringsbyrå som er opptatt av mennesket bak CV-en. Vi bemanner for kunder innenfor disse bransjene:

  • Økonomi
  • Lønn og regnskap
  • Salg og markedsføring
  • Administrasjon 
  • HR og personal
  • Kundeservice
  • IT-support

Har du erfaring fra eller utdanning innenfor noen av de ovenstående bransjene, kan det være vi har en stilling for deg. Les videre!

Finn en ledig jobb sammen med Vikarpartner

Vi kan tilby både korte og lange vikariater eller rekruttering til faste stillinger. Registrer din CV på nett i vår database, og se etter ledige jobber på våre nettsider. Vi er alltid på utkikk etter nye kandidater, og vi ønsker alltid å utvide vårt nettverk, slik at vi kan tilby våre kunder en match. 

Registrer CV-en på nett

Du registrerer enkelt CV-en din her. Klikk på linken, og du vil bli tatt med videre til Vikarpartners og Businesspeoples felles innloggingsside. Her må du fylle ut personalia, kompetanse og jobbønsker. Du kan også laste opp CV, søknad og eventuelle andre vedlegg du mener er relevant for bransjen du søker jobb i. 

Send oss en hyggelig mail

Ønsker du hjelp eller behøver du rådgivning til å finne ledig jobb, er du også velkommen til å ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Personlig service er en av våre største prioriteringer, og vi ønsker alltid å være den kunde og kandidat kommer tilbake til når det blir behov for en bemanningspartner igjen. 

Andre tips og råd for å finne en ledig jobb

For at du skal lande en jobb i konkurranse med mange søkere, er det viktig at du klarer å skille deg litt ut. I tillegg kan det være lurt å prøve å søke på flere lignende stillinger samt utnytte nettverket ditt.

1. Send ut flere søknader

Å sende ut en søknad på kun én ledig jobb vil sjeldent være nok, og de aller fleste må gjerne søke flere jobber før de lander et intervju. Konkurransen kan være tøff, og det kan være vanskelig å vite hva det er du må gjøre for at akkurat din søknad skal bli plukket ut. I noen tilfeller kan det gjerne være timing og tilfeldigheter som gjør at akkurat du blir plukket ut – eller ikke blir plukket ut. 

2. Hvem er du?

Du bør tenke på at arbeidsgiveren ønsker å se deg og hvorfor du ønsker å jobbe hos dem. Derfor bør du ikke sende ut en standard CV og søknad til alle, men heller tilpasse den slik at arbeidsgiveren ser at den er rettet mot dem. Her kan det være enkle ting som å liste relevant erfaring først, fortelle om nøkkelkvalifikasjoner som er aktuelle for jobben samt tenke på språk. 

3. Skriv en åpen søknad

Mange bedrifter kan ha ledige jobber, men velger å ikke lyse dem ut. Andre bedrifter er kanskje ikke klar over at de har behov for en ansatt til før noen minner dem på det. Denne personen kan gjerne være deg – derfor anbefaler vi deg å sende en åpen søknad til bedriften du ønsker å jobbe for.  

En åpen søknad skal være åpen, men den skal likevel være tilpasset til den eller de stillingene du passer til. Vær kreativ og personlig, og fortell hvorfor du passer inn i bedriften. Et godt tips kan være å se etter eldre stillingsutlysninger for å se hva slags kvalifikasjoner de har sett etter tidligere. Du kan også høre med venner og bekjente i samme bransje, eller oppsøke bedriften du ønsker å jobbe for via telefon eller personlig oppmøte.

4. Skriv en relevant CV

Skriv en CV som er relevant til den bransjen du ønsker å jobbe i. List opp de mest relevante jobbene, og utelat de som du ikke finner relevante. Vær kreativ – men ikke for kreativ. Her kan det også være lurt å undersøke bedriften du ønsker å søke hos. Hva slags språk har de valgt å bruke i stillingsutlysningen for eksempel?

5. Utnytt nettverket

Har du venner og bekjente innenfor den bransjen du ønsker å jobbe i? Undersøk nettverket ditt, og la de få vite at du er på utkikk etter en ledig jobb. Mange ansetter nemlig ofte gjennom nettverk fremfor stillingsutlysninger. 

Hvem er Vikarpartner?

Vikarpartner har vært en totalleverandør av bemanningsløsninger siden 1989, og har siden den gang jobbet med en rekke fornøyde kunder og kandidater. Vi legger stor vekt på personlig service og rådgivning, og vi følger alltid våre kunder og kandidater tett opp. Vi er opptatte av å finne kandidater med ønsket kompetanse og personlighet – og sistnevnte er spesielt viktig for trivsel. 

Er du en leder, spesialist eller har ekstra fagkompetanse? I vår avdeling Businesspeople jobber vi med rekruttering og bemanning av lederstillinger og spesialiststillinger. 

Ønsker du å komme i kontakt med oss eller har du noen flere spørsmål angående ledige jobber? Ta gjerne kontakt på mail info@vikarpartner.no, eller besøk oss i Oslo eller Asker. 

Du kan også benytte deg av vårt kontaktskjema nedenfor.

Vi ser frem til å høre fra deg!