Rekruttering
Rekruttering krever både tid og ressurser, derfor er det vanlig at bedrifter velger å outsource denne jobben til en ekstern partner.

Ved å få hjelp av et eksternt byrå kan man få hjelp til hele eller deler av rekrutteringsprosessen. Denne prosessen kan omfatte alt fra kartlegging av behov, analyser, kravspesifikasjon for stillingen, utlysing og kandidatsøk, søknadsbehandling og ikke minst vurdering, utvelgelse og ansettelse av kandidater. 

Vi hjelper deg med: 

 • Kartlegging
 • Kandidatsøk
 • Intervju og tester
 • Ansettelse

Vi tilrettelegger rekrutteringsprosessen etter bedriftens behov. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat om dine bemanningsbehov.  

Vi finner rett kandidat til rett stilling

Vikarpartner tilbyr fleksible løsninger innen rekruttering og bemanning. Vi er særlig gode på fagområder innen økonomi, lønn og regnskap, salg og markedsføring, administrasjon, HR og personal, kundeservice og IT-support. 

Sammen med Businesspeople er vi en totalleverandør av rekrutterings- og bemanningsløsninger. Ettersom rekruttering og bemanning til stillinger på høyere nivå er blitt en vesentlig del av virksomheten vår, har vi valgt å operere denne delen av selskapet under Businesspeople

Våre tjenester omfatter blant annet: 

 • Bemanning
 • Rekruttering 
 • Delprosesser/tester/slutturdering
 • Search
 • Utleie av spesialister
 • Management for hire

Når vi har funnet gode og egnede kandidater, foretar vi intervjuer samt evne- og personlighetstester. Gjennom omfattende analyse, research og et bredt profesjonelt nettverk kan vi komme i kontakt med aktuelle kandidater du ellers ikke ville kommet i kontakt med. Vi kan hjelpe deg med bemanning av vikarer og faste stillinger. 

Kartlegging av behov og kompetanse

Det første vi gjør når vi tar på oss nye oppdrag, er å kartlegge kundens behov. Har bedriften behov for å fylle en nylig ledig stilling, eller er det snakk om å opprette en helt ny stilling? Hvilke oppgaver skal dekkes, og krever disse en bestemt faglig bakgrunn? Uansett behov, har vi i Vikarpartner kompetansen som skal til for å finne rett kandidat til stillingen. 

Kartlegging av behov og kompetanse inkluderer både personlige egenskaper, faglige ferdigheter samt marked og konkurranse. For å kartlegge alle behov foretar vi gjerne en grundig jobbanalyse. Når vi har fått et klart bilde av hvilken kandidat vi er på jakt etter, kan vi starte med selve kandidatsøket. Her kan vi ta på oss hele eller deler av prosessen. 

Utlysing og behandling av søknader

Etter 30 år på markedet, har Vikarpartner etter hvert opparbeidet et bredt og profesjonelt nettverk. Det gjør at vi kan lete etter aktuelle kandidater i våre databaser, som du ellers ikke ville funnet ved ordinær stillingsutlysning. Gjennom vår jobbsøkerportal kan kandidater registrere CV-en sin og lete etter spennende stillinger. Vi lyser også ut stillinger i de rette medier og kanaler, tilpasset den kandidaten vi er på jakt etter. 

I enkelte tilfeller gjennomfører vi såkalt Search, eller headhunting, for å finne rett kandidat til stillingen. Dersom vi lyser ut stillingen, kan vi også ta på oss selve søknadsbehandlingen. Vi har lang erfaring med å finne den rette kandidater, og vi vet hva vi skal se etter. Ved å benytte deg av Vikarpartner sparer du ikke bare tid og ressurser, du minimerer også risikoen for feilansettelse. 

Vurdering og utvelgelse av kandidater

Rekruttering handler om å finne den optimale kandidaten for stillingen og bedriften. For å kartlegge faglige og personlige egenskaper gjennomfører vi en rekke evne- og personlighetstester. Vi inviterer også til dybdeintervjuer for å bli bedre kjent med alle aktuelle kandidater. 

Flere av våre ansatte har dokumentert kompetanse i henhold til Det Norske Veritas’ standard for sertifisering av rekrutteringspersonell, noe som sikrer deg kvalitet i alle ledd av prosessen. Vi tilbyr evne- og personlighetstester levert av Cut-e, som også er godkjent av Det Norske Veritas.

Etter en rekrutteringsprosess, vil bedriften i de fleste tilfeller overta ansvaret for ansettelsesforholdet. Vikarpartner vil likevel følge opp både kunde og kandidat, for å sikre at det har vært en suksessfull prosess for alle parter. 

Et personlig rekrutteringsbyrå

Vi er svært opptatt av å finne kandidater med rett faglig kompetanse, men kanskje enda viktigere er personlig egnethet. Vi mener at faglige kunnskaper kan tilegnes, mens personlig kjemi fra starten av er nødvendig for en optimal match. Vi skal tross alt finne din nye kollega for de neste 10 årene. 

I tråd med dette følger vi tre verdier i alt vi gjør:

 • Personlig: Vi er personlige ved å oppriktig bry oss om, og bli kjent med, hverandre, kunder og kandidater. Derfor er vi åpne, lyttende, tillitsskapende og inkluderende.
 • Entusiastisk: Vi er entusiastiske ved å være genuint engasjerte i hverandre, kunder og kandidater. Derfor er vi positive, og er ikke redd for å by på oss selv og ha det gøy på jobb. 
 • Profesjonell: Vi er profesjonelle ved å vise respekt og forståelse for hverandre, kunder og kandidater. Derfor har vi fokus på faglig kompetanse, er fremoverlente og kvalitetsbevisste. 

Vikarpartner er for deg som verdsetter personlig service og rådgivning. Målet vårt er å finne den optimale matchen, hvor både kunde og kandidat kan blomstre. 

Kontakt oss i dag!

Har du behov for rekruttering av arbeidskraft, men har ikke kapasitet til å gjøre prosessen selv? Vikarpartner kan hjelpe deg med bemanning og rekruttering til både faste og midlertidige stillinger. 

Vi kan bistå med hele eller deler av prosessen – alt etter hva som passer bedriften best. Vi legger vår stolthet i personlig oppfølging og service, slik at du skal få en effektiv og god prosess. Vårt mål er at kunder og kandidater skal ha oss som sitt førstevalg når bemanningsbehovet oppstår.