Ledig jobb Oslo
Vikarpartner er et bemannings- og rekrutteringsbyrå som stadig har et økende behov for å utvide nettverket vårt med gode og kvalifiserte kandidater for kundene våre.

Dersom du ser etter en ledig jobb i Oslo, kan det være vi har den rette stillingen for deg. 

Vi bemanner og rekrutterer blant annet innenfor disse bransjene:

 • Lønn og regnskap
 • Økonomi
 • Markedsføring
 • Salg 
 • Administrasjon 
 • HR og personal
 • IT-support
 • Kundeservice

Har du erfaring fra en av de ovenstående områdene? Da bør du registrere CV-en din på våre nettsider. Les videre for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg.

Slik kan vi bistå med å finne en ledig jobb i Oslo

Våre kunder i Oslo og omegn har behov for kvalifiserte ansatte til både korte og lange vikariater samt faste stillinger. 

Vi er et bemanningsbyrå som er opptatt av mennesket bak CV-en, og ser derfor alltid etter en god match for både kandidat og kunde. For at kandidaten skal kunne utføre et godt arbeid, må behov tilfredsstilles og forventninger bli møtt. Som et resultat av et godt samarbeid, ser vi ofte at våre kandidater blir tilbudt faste stillinger etter endt vikariat. 

Registrer CV-en din i dag

Høres dette ut som noe for deg? Du kan enkelt registrere din CV hos oss. Herfra blir du tatt med videre til en felles innloggingsside som tilhører både Vikarpartner og Businesspeople. Fyll ut personalia, jobbønsker og behov, jobberfaring og kompetanse. 

Last gjerne opp egen CV, søknad og eventuelle vedlegg som kan være relevant for en ledig jobb i Oslo. For at skal kunne gjøre en best mulig jobb med å finne en god kundematch behøver vi å vite så mye som mulig om deg som jobbsøker og din kompetanse. 

Ønsker du hjelp eller rådgivning, besvarer vi gjerne alle dine spørsmål gjennom en uforpliktende prat. Vi verdsetter personlig service, noe som innebærer at vi alltid er der for kunde og kandidat, uansett behov. Slik sørger vi for at både kunde og kandidat kommer tilbake til oss igjen når det oppstår et nytt arbeids- eller bemanningsbehov. 

Les mer: Bemanningsbyrå

Noe å tenke på når du søker ledig jobb i Oslo

Vi kan hjelpe deg med å finne en ledig jobb i Oslo og omegn, men for å fullføre en vellykket jobbsøkerprosess, er det noen ting du kan gjøre selv. Har du for eksempel husket å tenke på:

 • Stillingsannonsen: Skriv alltid søknaden som en besvarelse på stillingsannonsen. Hva er det egentlig de ser etter? Hvordan kan du forsvare kompetansen du har, eller eventuelt ikke har? 
 • Referanser: Mange arbeidsgivere anser referanser som en viktig trygghet. 
 • Nettverk: Har du noen i ditt nettverk som kjenner eller vet om noen som har behov for en ny ansatt? Kanskje de har en ledig jobb til deg?
 • Tid: Invester litt tid i både CV og søknad. Noen få justeringer kan være det som skal til for at akkurat du blir plukket ut blant mange søkere. 
 • Intervjuer: Hvordan kan du på best mulig måte forberede deg til intervjuet? Her gjelder det å få frem dine beste sider samt bevise arbeidsgiveren om hvorfor akkurat du bør ha denne jobben. 
 • Andregangsintervju: Her kan det være aktuelt å diskutere lønn, vilkår og forventninger. Hvordan kan du på en best mulig måte forberede deg på dette?

Ønsker du ikke å begi deg ut på jobbsøkerprosessen alene, kan vi hjelpe deg ved å finne en kunde som passer dine behov og ønsker. Å søke jobb gjennom et bemanningsbyrå kan få fart på karrieren samt føre til en fast stilling. 

Les mer: Ledig jobb

Hvem er Vikarpartner?

Vikarpartner har vært en totalleverandør av bemanningsløsninger siden 1989, og har siden den gang jobbet med en rekke fornøyde kunder og kandidater. Vi legger stor vekt på personlig service og rådgivning, og vi følger alltid våre kunder og kandidater tett opp. Vi er opptatte av å finne kandidater med ønsket kompetanse og personlighet – og sistnevnte er spesielt viktig for trivsel. 

Vi har også utvidet med en helt ny avdeling. Er du en leder, spesialist eller har ekstra fagkompetanse? I vår avdeling Businesspeople jobber vi med rekruttering og bemanning av lederstillinger og spesialiststillinger. 

Ønsker du å komme i kontakt med oss eller har du noen flere spørsmål angående ledige jobber? Ta gjerne kontakt på mail info@vikarpartner.no, eller besøk oss i Oslo eller Asker. Du kan også benytte deg av vårt kontaktskjema.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Drømmejobb