VI HJELPER DEG MED DIN BEMANNINGSLØSNING

Våre tjenester

Vikarpartner tilbyr fleksible rekruttering- og bemanningsløsninger innen økonomi, lønn og regnskap, salg og markedsføring, administrasjon, HR og personal, kundeservice, og IT-support. Vi legger stor vekt på personlig service og tett oppfølging av våre kunder, så vel som våre kandidater. For våre kunder er vi spesielt opptatt av å finne kandidater med ønsket kompetanse og ikke minst rett personlighet for nettopp din bedrift. Gjennom Vikarpartner har vi vært totalleverandør av bemanningsløsninger siden 1989, og i vår avdeling Businesspeople Rekruttering tilbyr vi rekruttering og bemanning av stillinger på leder,- mellomleder,- og spesialistnivå.

Vikartjenester

 

Vikarpartner er kjent for effektiv håndtering og rask leveranse av dyktige medarbeidere til midlertidige stillinger. Vi har til enhver tid mange ledige kandidater i vår database, men finner vi ikke en perfekt match er vi raskt ute med en stillingsannonse for å finne nye aktuelle kandidater. Uavhengig av lengde på oppdraget er vårt mål alltid å finne rett kompetanse kombinert med riktig personlighet for din bedrift, slik at du møter en verdifull ressurs også med tanke på om behovet skulle bli langvarig.

 

 

 

Rekruttering

 

Vi rekrutterer til stillinger på medarbeider- og mellomledernivå. For rekruttering til tyngre stillinger, kontakt vårt søsterselskap Businesspeople Rekruttering. Prosessen tilpasses dine behov, og vårt hovedfokus er alltid å finne rett kompetanse kombinert med riktig personlighet til akkurat din bedrift.

 

Delprosesser

 

Noen ganger er det trygt å få med seg en ekspert i for eksempel sluttvurderingen av en rekrutteringsprosess. Vi hjelper deg der behovet dukker opp.

 

Karriererådgivning

 

For bedrifter som ønsker å gi ansatte et tilbud i forbindelse med nedbemanning eller omstrukturering, tilbyr vi personlig én til én rådgivning til den enkelte. Her får den ansatte en fast rådgiver som vil følge den enkelte helt frem til de igjen er i jobb.

Din profesjonelle bemanningspartner

 

Vi står mer enn gjerne til tjeneste for deg som ny kunde og som ønsker å prøve ut et alternativ til din nåværende forbindelse. Dersom dine behov og vår kompetanse er sammenfallende, er vi sikre på at vi skal kunne få et langsiktig og godt samarbeid.

Vår visjon om at de kunder og kandidater som har benyttet våre tjenester for fremtiden skal ha oss som sitt førstevalg, er din beste garanti for at vi strekker oss langt for å finne gode løsninger på dine bemanningsbehov.