DIN PROFESJONELLE BEMANNINGS- OG REKRUTTERINGSPARTNER

Våre tjenester

Vi har siden 1989 vært totalleverandør av bemannings- og rekrutteringstjenester på medarbeider-, leder-, og spesialistnivå. I 2024 ønsker vi å videreføre dette under det felles merkenavnet Businesspeople Bemanning & Rekruttering.

Businesspeople Bemanning & Rekruttering etterstreber å levere et godt og effektivt resultat uten at dette skal gå på bekostning av kvalitet. Vi skreddersyr etter behov og tilbyr fleksible prosesser. Vi er en gjeng med dedikerte og entusiastiske rådgivere som setter vår ære i leveranse av kandidater uavhengig om det er til midlertidige stillinger med kort eller lang varighet, eller rekruttering til faste stillinger. Vi er stolte av vår solide kundeportefølje hvor enkelte kunder og kontaktpersoner har fulgt oss i tiår.  

Hvert år hjelper vi hundrevis av mennesker med å finne ny jobb, og etter 35 år i bransjen har vi et stort nettverk av kvalifiserte og kompetente talenter. Ved valg av kandidater og gjennomføring av prosess er vi opptatt av kvalitet i alle ledd.    

Rekruttering til faste stillinger

 

Etter 35 års erfaring har vi en godt innarbeidet metodikk og er opptatt av å kvalitetssikre rekrutteringsprosessene. Vi skreddersyr prosessen uavhengig av om behovet er en rekruttering basert på vår base av kandidater, annonse, øvrige eksterne baser og/eller search.

Visste du at 90% av alle arbeidstakere er interessert i å høre om nye karrieremuligheter, selv om bare en tredjedel av dem er aktive jobbsøkere? Få tak i kandidatene du ellers ville gått glipp av! Gjennom search bistår vi med å nå ut til passive kandidater gjennom search og nettverksbygging i det usynlige markedet. Vi knytter kontakt med kandidater som ikke ville vært tilgjengelige ved annonsert rekruttering.

 

 

 

Bemanning

 

Vi er kjent for effektiv håndtering og rask leveranse av dyktige medarbeidere til midlertidige stillinger. Vi har til enhver tid gode aktive og passive kandidater i vår database. Dersom vi ikke finner en match er vi raskt ute med en stillingsannonse for å finne andre aktuelle kandidater. Uavhengig av lengde på oppdraget er vårt mål alltid å finne rett kompetanse kombinert med riktig personlighet for din bedrifts behov, slik at du får den ressursen og kompetansen du trenger. 

 

Delprosesser

 

Har dere behov for bistand til deler av rekrutteringsprosessen, men ikke hele? Vårt mål er å gi skreddersydde og effektive løsninger som passer deres unike behov. Vi har derfor utvidet vårt tjenestetilbud og tilbyr bistand på ulike delprosesser. 

Noen ganger er det trygt å få med seg en ekspert i for eksempel sluttvurderingen av en egen rekrutteringsprosess. Vi hjelper deg der du mangler tid og kompetanse. 

  • Konsulenttjenester innen HR og rekruttering
  • Markedspakker 

 

Karriererådgivning

 

For bedrifter som ønsker å gi ansatte et tilbud i forbindelse med nedbemanning eller omstrukturering, tilbyr vi personlig én til én rådgivning til den enkelte. Her får den ansatte en fast rådgiver som vil følge den enkelte helt frem til de igjen er i jobb.

Din profesjonelle bemanningspartner

 

Vi har dokumentert kompetanse i henhold til Det Norske Veritas (DNV) standard for sertifisering av rekrutteringspersonell, noe som gjør at du kan føle deg trygg på at vi vil levere kvalitet i våre prosesser. Vi tilbyr personlighet- og evnetester levert av Aon som er godkjent av DNV. Gjennom ferdighetstester levert av Xpectum kvalitetssikrer vi alle regnskapskandidater.

Vi er partneren for deg som verdsetter personlig service og rådgivning.