Bemanningsbyrå
Vikarpartner Bemanning er et bemanningsbyrå med lang fartstid i bransjen.

Vi har vært totalleverandør av vikartjenester og bemanningsløsninger siden 1989, og er spesielt opptatt av tett oppfølging av både kandidat og bedrift.

Vikarpartner Bemanning

Vikarpartner Bemanning tilbyr fleksible løsninger innen økonomi, lønn, regnskap, salg, markedsføring, administrasjon, HR, kundeservice og IT-support. Vi tilbyr løsninger som er skreddersydd for din bedrift. Hos oss får du personlig service og tett oppfølging. 

Rekruttering og bemanning til stillinger på høyere nivå har blitt en vesentlig del av vår virksomhet, og vi har derfor valgt å operere denne delen av selskapet under Businesspeople Rekruttering. Her jobber vi med omfattende analyse, research og profesjonelle nettverk, for å knytte kontakt med kandidater som ikke nødvendigvis er tilgjengelige ved annonsert rekruttering. Du kan lese mer om lederrekruttering her.

Hos Vikarpartner Bemanning er vi opptatt av å matche den rette personen til den rette stillingen. For å få til dette gjør vi en grundig gjennomgang av bedriftens behov, og ser etter kompetanse og egenskaper hos kandidatene. Det er også viktig at kandidaten har rett personlighet for din bedrift. Vårt bemanningsbyrå har god innsikt i arbeidsmarkedet, og vet hvordan vi gjør en bemanningsprosess mest mulig effektiv. 

Et bemanningsbyrå som skaper resultater

Takket være lang fartstid i bransjen har vi et stort nettverk med gode og aktuelle kandidater, som gjør at vi raskt kan finne den rette personen for stillingen. I tillegg lyser vi ut ledige jobber gjennom utvalgte kanaler, slik at vi får kontakt med enda flere kandidater. Vi vet hva vi skal se etter i kandidaten, utover formelle kvalifikasjoner og erfaring. Et samarbeid med oss betyr derfor gode resultater og en effektiv arbeidsdag for deg og dine ansatte. 

Ditt førstevalg

Etter mer enn 30 år i bransjen har vi utviklet gode metoder for å finne de rette kandidatene. De virkelig store resultatene skapes først når mennesker fungerer sammen, og vi legger derfor en stor innsats i å bli kjent med både oppdragsgiver og kandidater. Vår visjon er at de kunder og kandidater som benytter våre tjenester skal ha oss som førstevalg også for fremtiden, og det er din beste garanti på at vårt bemanningsbyrå skaper resultater. 

Vi har mange fornøyde og faste kunder. Du kan lese mer om hva kundene våre sier her. Vi har levert gode kandidater til både faste stillinger og vikariater, og har alltid kundens behov i fokus. Det gjør at vi effektivt får på plass kandidater som finner seg raskt til rette. 

Kontakt oss for en uforpliktende samtale og hvilke tjenester vi kan tilby din bedrift. 

Fordeler ved å velge et bemanningsbyrå

I mange tilfeller lønner det seg å bruke et bemanningsbyrå når bedriften har behov for nye ansatte. Bemanningsprosessen kan bli lang og omfattende, og legge beslag på ressurser som bedriften har behov for i sin kjernevirksomhet. Med et bemanningsbyrå kan du spare tid, og holde ressursbruken nede. En ekstern partner kan blant annet bistå med følgende:

  • Analyse av bedriftens behov
  • Utlysning av stilling i rette kanaler
  • Utvelgelse av kandidater
  • Intervjurunder og tester
  • Bakgrunnssjekk og referanser
  • Valg av kandidat 

For noen stillingsutlysninger kan man oppleve å få flere hundre søknader, og da er det nødvendig å ha gode systemer på plass for å håndtere pågangen. Uten gode rutiner for sortering og utvelgelse er det fort gjort å se seg blind på CV-er, og kanskje gå glipp av gode kandidater. 

Et bemanningsbyrå har evne til å se forbi formelle krav til erfaring og kompetanse, og lete etter ferdigheter og kvalifikasjoner som passer godt inn i den daglige driften. Kandidaten skal ikke bare ha faglige forutsetninger for å passe inn i stillingen – det er også viktig at rett personlighet er på plass. 

Vi kjenner markedet

Vikarpartner Bemanning har et stort kontaktnettverk og bred innsikt i arbeidsmarkedet. Vi vet hvor vi kan finne gode kandidater til ledige stillinger. I tillegg lyser vi ut alle stillinger på det åpne markedet, slik at vi kan komme i kontakt med enda flere interessenter. Med oss som samarbeidspartner kan din bedrift få en best mulig opplevelse med å bemanne nye ansatte. 

Kontakt oss i dag

Vi kan levere totalløsninger innen bemanning, eller bistå med deler av prosessen. Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale om hva vi kan gjøre for deg. 

Er du en kandidat som ønsker å bli ansatt? Da kan du også ta kontakt med oss.

Drømmejobb