Bemanningsbyrå Oslo
Å søke etter nye ansatte kan være en ressurskrevende prosess. La en bemanningspartner gjøre hele eller deler av jobben for deg.

Vikarpartner er et profesjonelt bemanningsbyrå i Oslo som bemanner og rekrutterer til stillinger innen lønn og regnskap, økonomi, salg og markedsføring, HR og personal, kundeservice, IT-support og administrasjon. 

Vi har sett at mange vikariater har ført til fast ansettelse, og vi er derfor opptatte av å finne kandidater som er en god match for din bedrift, både når det gjelder kompetanse og personlighet. 

Hvorfor er det nyttig å bruke et bemanningsbyrå?

Har behovet for en midlertidig ansatt oppstått? Et bemanningsbyrå fungerer som en bemanningspartner, og veileder deg gjennom perioder der din bedrift har behov for ekstra arbeidskraft. Dette kan skyldes sesong, at en ansatt blir syk, må ut i permisjon, eller av andre grunner. 

Men det å skulle bemanne på kort tid er ikke den enkleste oppgaven å løse for en bedrift som ellers har mange andre krevende oppgaver. 

Å få profesjonell hjelp i søken etter nye medarbeidere kan være ressursbesparende, og vil for de fleste være svært lønnsomt i lengden. Bemanning kan være løsningen for deg som ønsker å finne en ansatt med de riktige faglige kunnskapene, som passer inn med resten av bedriften og som vil være i stillingen lenge. Bemanning kan også være løsningen for deg som søker etter en midlertidig ansatt til et vikariat, eller en annen stilling som har dukket opp på grunn av et tidsbegrenset behov. 

Vikarpartner er ditt lokale bemanningsbyrå i Oslo. Velger du oss som partner, kan du oppleve fordeler som: 

 • Redusert risiko for feilansettelse
 • Fleksibilitet
 • La bemanningsbyrået ta seg av bemanningsprosessen slik at din bedrift kan fokusere på kjernevirksomheten
 • Personlig service
 • Rådgivnin

Les mer: Bemanningsbyrå

Bemanningstjenester i Oslo

Bemanningstjenester kan være ressursbesparende og lønnsomt. Ved å få bistand fra et bemanningsbyrå, behøver du ikke å tenke på utforming og publisering av annonser, svare på søknader eller kalle inn til intervju. 

Vi ser at bedrifter benytter seg av våre bemanningstjenester i både opp- og nedgangstider, og at den største fordelen er fleksibiliteten ved disse tjenestene. Vi ser også at mange midlertidige ansettelser ender opp med fast ansettelse, og at vikarene blir en viktig ressurs for bedriftene. 

Vikarpartner er et bemanningsbyrå i Oslo som tilbyr fleksible rekrutterings- og bemanningsløsninger for din bedrift innenfor: 

 • Økonomi
 • Lønn og regnskap
 • Salg og markedsføring
 • Administrasjon 
 • HR og personal 
 • Kundeservice 
 • IT-support

For våre kunder har vi ansatt kandidater til stillinger som support, grafisk design, salg, regnskapsfører, resepsjonist, kundeservicemedarbeider, sekretær, servicekoordinator, lagermedarbeider og mange flere. 

Bred kompetanse på arbeidsmarkedet

Vi står til tjeneste for deg som har behov for flere ansatte, som er ny kunde og som ønsker å prøve ut et alternativ til din nåværende forbindelse. Vi er sikre på at vi kan få til et langsiktig og godt samarbeid dersom vår kompetanse møter dine behov. Vårt bemanningsbyrå i Oslo består i dag av 14 dedikerte medarbeidere. 

Alle har bred og solid kompetanse innenfor rekrutterings- og bemanningsbransjen, og en allsidig bakgrunn. Slik legger vi gode forutsetninger til å bistå deg i ansettelsesprosessen. Vi jobber tett som team, og der det oppstår behov bistår vi hverandre. Vi er også stolte av å ha mange fornøyde og faste kunder. 

Les mer: Vikar

Hvem er Vikarpartner?

Vikarpartner er et bemanningsbyrå i Oslo, og vi har vært en totalleverandør av bemanningsløsninger siden 1989. Siden den gang har vi jobbet med mange fornøyde kunder og kandidater. Vi ønsker være kandidatens og kundens førstevalg når behovet oppstår, og vi strekker oss langt for å gi deg det beste innen bemanningsløsninger. Vi legger stor vekt på personlig service og rådgivning, og vi følger alltid våre kunder og kandidater tett opp. 

Videre er vi opptatt av å finne kandidater med rett kompetanse og personlighet som passer din profil, noe som også er spesielt viktig for trivsel. Vi mener at utdanning, kompetanse og erfaring bare er forutsetninger – de virkelige resultatene skapes når mennesker fungerer sammen. Vi får kontakt med aktuelle kandidater gjennom et bredt nettverk, og gjennom vår database hvor kandidater har mulighet til å registrere CV-en sin. 

Vi er medlem av NHO og er godkjent som Revidert Arbeidsgiver. Dette betyr at vi er underlagt ekstern revisjon, noe som bekrefter at vi dokumenterer og etterlever sentrale prinsipper i Arbeidsmiljøloven, og at vi opptrer som seriøs og profesjonell arbeidsgiver overfor våre vikarer.

Les mer: Vikarbyrå

Kontakt oss i dag

Ønsker du å komme i kontakt med oss eller har du noen flere spørsmål? Ta gjerne kontakt på mail info@vikarpartner.no, eller kom innom vårt bemanningsbyrå i Oslo eller Bærum/Asker.

Har du behov for en leder, spesialist eller har ekstra fagkompetanse? Under avdelingen Businesspeople jobber vi med rekruttering og bemanning av lederstillinger og spesialiststillinger. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale. 

Vi ser frem til å høre fra deg!