Bemanning
Gjennom Vikarpartner Bemanning kan du leie personell når du har behov for det.

Sammen med Businesspeople er vi en totalleverandør innen bemanning og rekruttering, og kan hjelpe deg å ansette både faste og midlertidige stillinger. 

Derfor bør du bruke et bemanningsbyrå

Har du behov for bemanning i Oslo? En bemanningsprosess kan være både tid- og ressurskrevende. Vi i Vikarpartner kan bemanning, og har etter 30 år i bransjen fått et stort nettverk. Vi vet også at behov for å leie inn personell kan oppstå plutselig, og at behovet gjerne varierer etter marked og sesong. Uansett hva ditt behov er, sørger vi for at du får rett kandidat til jobben. 

Fordeler ved å bruke et bemanningsbyrå: 

  • Du sparer tid og ressurser
  • Du får en effektiv prosess
  • Du får en profesjonell partner som kan bemanning
  • Du får muligheten til å komme i kontakt med nye kandidater

Når du bruker oss som din eksterne partner innen bemanning, tar vi oss av alt det administrative, lønn og selve ansettelsen. Vi kan hjelpe deg med ditt bemanningsbehov, enten du er på jakt etter en deltids- eller heltidsansatt. Vi kan også hjelpe deg med midlertidige stillinger, som ferieavvikling og prosjektstillinger. 

La oss være ditt førstevalg

Vår visjon er at alle kunder og kandidater som har benyttet våre tjenester skal ha oss som sitt førstevalg i fremtiden. Vi strekker oss langt for å finne gode løsninger på dine bemanningsbehov. 

Når du benytter deg av oss som din partner innen bemanning, starter vi prosessen med å besøke bedriften din. Dette gjør vi for å bli best mulig kjent med bedriften og deres arbeidsmiljø. Vi mener at en god match når det kommer til personlighet og kjemi er avgjørende for å finne den optimale kandidaten. Det faglige kan i de fleste tilfeller tilegnes. 

Slik minimerer vi også risikoen for feilansettelse. 

Slik foregår bemanningsprosessen

En feilansettelse kan være svært kostbar, derfor gjelder det å gjennomføre en grundig bemanningsprosess helt fra starten av. Dette gjør at bemanning ofte er svært tid- og ressurskrevende. Mange bedrifter velger å få ekstern hjelp til bemanning eller rekruttering.

Et bemanningsbyrå kjenner arbeidsmarkedet og ikke minst bemanningsprosessen. Dermed kan bedriften i stedet fokusere på det de er best på – kjernevirksomheten sin. 

Kartleggig av behov

En bemanningsprosess starter med at vi kartlegger bedriftens behov. Her tar vi gjerne et besøk hos bedriften i forkant av prosessen, for å bli bedre kjent med bedrift og arbeidsmiljø. På denne måten sikrer vi at vi kartlegger alle faglige krav, så vel som personlige egenskaper. 

Jakt på aktuelle kandidater

Deretter starter vi jakten på den perfekte kandidaten. Her leter vi etter aktuelle kandidater i våre databaser, i tillegg til at vi legger ut en stillingsannonse. Når vi har fått en gruppe aktuelle kandidater, foretar vi runder med intervju samt evne- og personlighetstester. Selve utvelgelsesprosessen gjøres i samarbeid med kunden. 

Vikarpartner er et bemanningsbyrå som har jobbet med bemanning og rekruttering i 30 år, og vi har en brennende lidenskap for å finne den perfekte kandidaten for din bedrift. Uavhengig av behov skreddersyr vi en løsning tilpasset bedriftens ønsker og behov. 

Hvem er Vikarpartner bemanning?

Vikarpartner tilbyr fleksible rekrutterings- og bemanningsløsninger innen økonomi, lønn og regnskap, salg og markedsføring, administrasjon, HR og personal, kundeservice og IT-support. Vi har vært totalleverandør av bemanningsløsninger siden 1989, og i vår avdeling Businesspeople tilbyr vi rekruttering og bemanning av stillinger på leder- og spesialistnivå.

Som bemanningspartner legger vi stor vekt på personlig service og tett oppfølging av både kunder og kandidater. Vi ønsker selvsagt å finne rett faglig kompetanse, men mener personlighet er vel så viktig. For å skape en perfekt match mellom kunde og kandidat er det viktig at kjemien er tilstede, og ikke minst at begge parter får muligheten til å utvikle seg videre. 

Har du behov for bemanning? Kontakt oss for en uforpliktende prat. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Bemanningsbyrå