Ledige stillinger Oslo
Vikarpartner Bemanning har mange ledige stillinger i Oslo akkurat nå. Det finnes gode muligheter for både kortere og lengre vikariater.

Arbeidssøker i Oslo

Hos Vikarpartner Bemanning har vi over 30 års erfaring med å hjelpe arbeidssøkere i Oslo ut i jobb. Vi har et stort kontaktnettverk og bred innsikt i arbeidsmarkedet, noe som gjør at vi har tilgang til mange ledige stillinger i Oslo. Aktuelle kandidater blir utvalgt basert på bedriftens faglige og sosiale behov samt kandidatens kvalifikasjoner. Gjennom vår tilnærming, hvor vi har fokus på å finne gode matcher, opplever vi ofte at kandidaten etterhvert får tilbud om fast ansettelse. 

Å starte som vikar er en god vei inn i en bedrift, ettersom både kandidaten og bedriften allerede vet at det blir et godt samarbeid. 

Jobb som vikar

Er du aktiv arbeidssøker i Oslo, er det mange fordeler med å arbeide som vikar. Du får verdifull erfaring innen forskjellige typer bransjer, arbeidsmetoder, virksomheter og ledelsesstiler. Du vil møte mange mennesker, bygge opp et stort nettverk av kontakter og lære deg nye ferdigheter gjennom praktisk erfaring. 

Dersom du er ute etter ledige stillinger er du velkommen til vårt vikarbyrå i Oslo. Akkurat nå har vi mange spennende muligheter innenfor kontor, økonomi, lønn og regnskap, salg og markedsføring, administrasjon, HR, kundeservice og IT-support. 

Vi finner ledige stillinger i Oslo som passer deg

I vår jobbsøkerportal kan du registrere deg som arbeidssøker. Slik blir du en del av vår kandidatdatabase – noe som er gunstig for deg som ser etter ledige stillinger i Oslo.

Dersom det dukker opp en ledig stilling som passer deg, blir du kontaktet av en av våre rådgivere. Dette er med andre ord en enkel og intuitiv portal for jobbsøkere, og et godt verktøy for alle som er på utkikk etter ledige stillinger i Oslo. Første gang du registrerer din profil blir du bedt om å oppgi følgende opplysninger:

  • Personlige opplysninger og kontaktinformasjon
  • Kompetanseområder du har erfaring fra
  • Preferanser for ledige stillinger

I tillegg får du mulighet til å laste opp CV og søknad. Disse bør være skrevet med fokus på dine kompetanseområder, og hvor du ser for deg at kompetansen kommer best til nytte. 

Slik skriver du en god CV

Søknad og CV er viktige dokumenter fordi det er bedriftens første møte med deg. Disse dokumentene skal fortelle arbeidsgiveren hva de får hvis de ansetter deg, og hvorfor du er et bedre valg enn alle de andre kandidatene som ligger i søknadsbunken.

De fleste vet at søknadsbrevet skal skrives til den spesifikke arbeidsgiveren, men det mange ikke er klar over er at også CV-en bør være tilpasset den enkelte bedrift og bransje. CV-en bør fungere som et selvstendig dokument, og kan gjerne ha en personlig introduksjon skrevet til bedriften som skal lese den.

Gode råd for å skrive en tilpasset CV

  • Ta utgangspunkt i stillingsannonsen og trekk ut fokuspunkter – hva forventes i denne rollen, hvilken kompetanse kommer godt med og hvilke egenskaper spørres det etter?
  • Fremhev det du har som arbeidsgiveren spør etter, gjerne som en egen modul med tittel “Fokuspunkter”, “Nøkkelord” eller lignende. 
  • Skap oppmerksomhet rundt de viktigste salgspoengene dine ved å vise til konkrete eksempler og resultater.
  • Ton ned erfaring og egenskaper som ikke er relevant for stillingen.

Når det gjelder søknadsbrevet bør du fokusere på å få fram essensen av hvem du er, hva du kan gjøre og hvordan du kommer til å passe inn hos bedriften. Du bør også legge deg på samme ordlyd som bedriften bruker. Dette kan du gjøre ved å undersøke stillingsannonsen. Er den skrevet på en enkel og lystig måte kan du tillate deg å være humoristisk, men om den er formell og profesjonell bør du legge deg på samme linje. 

Du finner ledige stillinger i Oslo hos Vikarpartner

Er du klar for å komme deg ut i jobb? Hos Vikarpartner Bemanning står vi klare til å hjelpe deg ut i arbeid. Vi har vært totalleverandør av bemanningsløsninger siden 1989, og har en personlig tilnærming til både kandidater og kunder. Vi mener at personlig kjemi er nøkkelen til suksess, og derfor tar vi oss god tid til å bli kjent med alle parter. 

Som vikarbyrå tilbyr vi skreddersydde løsninger innen bemanning for bedrifter. Vi har en ambisjon om å være Norges ledende bemanningstjeneste, og at alle kunder og kandidater som benytter seg av våre tjenester skal ha oss som førstevalg også for fremtiden. Det er din beste garanti for at vi strekker oss langt for å finne ledige stillinger i Oslo. 

I vår avdeling Businesspeople Rekruttering tilbyr vi rekruttering og bemanning av stillinger på leder- og spesialistnivå. Vi har valgt å skille ut denne delen av selskapet fra Vikarpartner, fordi lederrekruttering har blitt en stadig større del av hverdagen vår. 

Ser du etter ledige stillinger i Oslo? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!