Regnskapsmedarbeider
Er du en regnskapsmedarbeider? Vikarpartner har mange spennende muligheter og kan tilby veiledning med jobber innen regnskap og økonomi.

Dette gjør en regnskapsfører

En regnskapsfører arbeider med å føre regnskap i en bedrift i privat eller offentlig sektor, eller hos en bedrift som fører regnskap for andre bedrifter. Autoriserte regnskapsførere kan også drive egen virksomhet som selvstendig næringsdrivende. For å oppnå autorisasjon som regnskapsfører kreves det tilstrekkelig utdannelse og erfaring, samt godkjenning av Finanstilsynet. 

Regnskapet skal gi en samlet oversikt over den økonomiske situasjonen til en bedrift. Det er regnskapsførerens ansvar å sørge for at alle relevante opplysninger tas inn i regnskapet, slik at det blir riktig og fullstendig. Regnskapet er blant annet et hjelpemiddel til å vurdere den økonomiske utviklingen og stillingen til aktører som selskaper, konsern, kommuner, stater og organisasjoner.

Kunnskaper og ferdigheter

En regnskapsmedarbeider bør være analytisk og nøyaktig, i tillegg til å være interessert i tall og lover. IT-programmer og systemer er en naturlig del av jobben som gjør arbeidet mer effektivt, og en regnskapsmedarbeider bør derfor ha interesse for å lære seg dette. De fleste regnskapsmedarbeidere har også mye kundekontakt, og bør derfor være flinke til å kommunisere med mennesker.

Vanlige arbeidsoppgaver for en regnskapsmedarbeider er:

  • Sende ut fakturaer
  • Betale bedriftens regninger
  • Betale ut lønn til de ansatte
  • Registrere og dokumentere pengeoverføringer i bedriften
  • Økonomisk planlegging

Ledige stillinger innen regnskap og økonomi

Vikarpartner Bemanning har mange ledige stillinger innenfor regnskap og økonomi akkurat nå. En bemanningsprosess starter vanligvis med at en kunde tar kontakt og forteller om hvilke behov de har. Noen ganger kan det handle om spesialkompetanse eller en lederrolle, og andre ganger dreier det seg om et vikariat for en ansatt som er i permisjon. Vi har også lang erfaring med å skaffe arbeidskraft til bedrifter som er i rask vekst. 

Vi er et bemannings- og rekrutteringsbyrå med 30 års erfaring. Enten du er ute etter en ledig stilling i økonomi eller ønsker erfaring som regnskapsmedarbeider, kan vi hjelpe deg videre i arbeidslivet. Økonomi er et bredt og allsidig fagfelt med mange spennende muligheter og varierte arbeidsoppgaver. Det er derfor en fordel å ha erfaring med ulike bransjer og metoder. Dette kan Vikarpartner hjelpe deg med. 

Hvordan er det å arbeide som vikar?

En regnskapsmedarbeider har gode muligheter til å arbeide som vikar innenfor en rekke forskjellige bransjer. Våre vikarer får blant annet:

  • Erfaring med ulike metoder, bedriftskulturer og ledelsesstiler
  • Møte mange nye mennesker og bygge nettverk
  • Lære nye ferdigheter gjennom praktisk erfaring

Å arbeide som vikar er en flott måte å tilegne seg ny kunnskap og erfaring, og i mange tilfeller er det en god vei inn i en bedrift. Dersom du ønsker nye muligheter som regnskapsmedarbeider, kan Vikarpartner hjelpe deg i gang med jobbsøkerprosessen. 

Les mer: Bytte jobb

Helt spesiell tilnærming

Ikke sjeldent ser vi at vikarene våre ender opp med å få tilbud om fast stilling. Derfor legger vi stor vekt på å matche bedrift og kandidat, både når det gjelder kunnskaper og ferdigheter i tillegg til personlig egnethet. De virkelig store resultatene skapes når mennesker fungerer sammen, og derfor tar vi oss god tid til å bli kjent med alle parter og har tett oppfølging. På den måten kan vi sikre at personligheten er på plass, i tillegg til de faglige kravene. 

Vi mener at det skal være fint å gå på jobb. Det er ingen som syns det er like morsomt å gå på jobb hver dag, men dersom du føler deg umotivert og kjeder deg dag ut og dag inn, er det kanskje på tide å bytte jobb. Dette kan vi i Vikarpartner hjelpe deg med.

Ønsker du å jobbe som regnskapsmedarbeider?

I en økonomi- og regnskapsavdeling er det mange og varierte arbeidsoppgaver, og flotte muligheter for personlig og faglig utvikling. Som regnskapsmedarbeider får du en variert arbeidsdag, med både praktisk regnskapsføring og økonomisk planlegging. Store deler av arbeidet er IT-basert, og du får mulighet til å tilegne deg erfaring med ulike programmer og regnskapssystemer. 

På vegne av flere spennende oppdragsgivere søker vi kandidater med teoretisk og praktisk kompetanse, i tillegg til kandidater som søker sin første jobb etter endt utdanning. 

Høres dette ut som noe for deg? Registrer din CV hos Vikarpartner i dag, og motta varsler fra oss når det dukker opp interessante muligheter som passer dine kvalifikasjoner. Du kan også søke direkte på ledige stillinger i portalen. 

team-spirit