Ledig stilling økonomi
Finn en ledig stilling innen økonomi hos Vikarpartner. Vi har et bredt kontaktnettverk i bransjen og tilgang til mange ledige stillinger i Oslo og resten av landet.

Registrer deg i jobbsøkerportalen vår, eller kom innom kontoret for en prat om ledige stillinger innenfor økonomi.

Vi matcher kandidat med bedrift

Vikarpartner har 30 års erfaring med bemanning i Oslo og resten av landet. En stor del av vår suksess skyldes en helt spesiell tilnærming til både kandidater og bedriftskunder. Vi tar oss tid til å bli kjent med begge parter for å sikre at både personlighet og kjemi er på plass, i tillegg til de faglige kravene. Dette får vi til ved å legge stor vekt på personlig service og tett oppfølging av både kandidat og kunde. 

Gjennom vår tilnærming hvor vi fokuserer på å finne en god match, opplever vi ofte at kandidaten etterhvert får tilbud om fast ansettelse. 

Vi bemanner gjennom utlysning og et bredt nettverk. Samtidig er vi alltid ute etter flere gode og nye kandidater. Ønsker du at vi skal matche deg med en ledig stilling innenfor økonomi? Kontakt Vikarpartner Bemanning i dag, så skal vi se om vi har en stilling som passer for akkurat deg. Vi fører deg opp i vår kandidatbase, og hjelper deg videre ut i din neste jobb. 

Fordeler med å jobbe som vikar

En vikar er en stedfortreder som overtar en stilling eller arbeidsoppgave for en tidsbegrenset periode. Vikaren kan også ha andre oppgaver enn stillingen man vikarierer for. Å arbeide som vikar er derfor en god måte å opparbeide seg variert erfaring på. 

Våre vikarer får mulighet til å prøve seg innen mange forskjellige bransjer. De gjør seg kjent med ulike arbeidsmetoder, bedriftskulturer og ikke minst ledelsesstiler. Er du primært interessert i en ledig stilling innen økonomi, kan du gjøre deg kjent med ulike områder innenfor økonomifaget. Du vil møte mange nye mennesker, bygge opp et stort nettverk av kontakter og lære nye ferdigheter gjennom praktisk erfaring. 

Å starte som vikar er derfor en god vei inn i en bedrift. Kandidaten får mulighet til å vise hva han eller hun er gode for, og både kandidat og bedrift kan være sikre på at det blir et godt samarbeid videre. 

Les mer om rekruttering her

Ledig stilling økonomi

Akkurat nå har vi mange spennende muligheter og ledige stillinger innenfor økonomi, lønn og regnskap, salg og markedsføring, administrasjon, HR, kundeservice og IT-support. Ser du etter en ledig stilling innen økonomi, kan vi derfor hjelpe deg. Økonomi er et bredt og allsidig fagfelt med mange forskjellige muligheter. Arbeidsoppgavene kan variere mye, og derfor er det en fordel å ha erfaring med ulike bransjer og metoder. 

En ledig stilling innenfor økonomi omfatter for eksempel regnskap, revisjon, budsjettering, lønn, økonomiske analyser og andre administrative oppgaver. Økonomers arbeid går ofte ut på å sette seg inn i den nåværende økonomiske situasjonen, og bruke dette som grunnlag for å si noe om fremtiden. 

Les også: Ledig stilling regnskap

Søk på en ledig stilling innen økonomi i dag

Registrer deg i vår jobbsøkerportal for å legge inn ønsker og preferanser for din neste stilling. På denne plattformen kan du følge med på ledige stillinger og søke direkte på det du synes ser interessant ut. 

Dersom vi tar kontakt med deg i forbindelse med en ledig stilling innen økonomi, får du tilbud om å gå videre til intervjurunder og eventuelt evne- og personlighetstester. Dette gjør vi for å sikre at kunden som lyser ut den ledige stillingen skal få en sikker match.

team-spirit