Bytte jobb
Er det på tide å bytte jobb? Vikarpartner Bemanning kan hjelpe deg ut i din neste stilling.

Kontakt oss i dag eller registrer deg i jobbsøkerportalen, så hjelper vi deg med å bytte jobb.

Mangler du utfordringer?

Etter at man har jobbet på det samme stedet i lengre tid og med akkurat de samme arbeidsoppgavene, er det ikke uvanlig å føle seg umotivert. Hvis du kan arbeidsoppgavene ut til fingerspissene, og det er mangel på utfordringsmuligheter, er det kanskje på tide å bytte jobb. Hjernen trenger noe å bryne seg på for at man skal trives med sine daglige gjøremål. 

Det er ikke uvanlig å føle at jobben ikke samsvarer med den lønnen man får utbetalt. Hvis dette er tilfellet bør du først gå til ledelsen og be om høyere lønn. Dersom det ikke er mer å gå på og lønnsnivået er viktig for at du skal trives, er det kanskje på tide å skifte jobb. Husk at det å bytte jobb aldri er noen garanti for at du vil gå opp i lønn, og dette bør derfor ikke være den eneste grunnen til at du sier opp. 

Les også: Hvordan søke jobb

Dersom du har bestemt deg for at det er på tide med nye utfordringer, kan Vikarpartner Bemanning hjelpe deg med å sette i gang jobbsøkerprosessen. Akkurat nå har vi mange spennende muligheter innenfor en rekke ulike bransjer, blant annet kontor, økonomi, lønn og regnskap, salg og markedsføring, administrasjon, HR, kundeservice og IT-support. Kanskje sitter vi på drømmestillingen din? Registrer deg i jobbsøkerportalen vår for å legge inn dine preferanser og ønsker for neste stilling. 

Klikk her for å registrere deg

Vi er opptatt av menneskene bak CV-en

Utdanning, kompetanse og erfaring er bare forutsetninger. De virkelig store resultatene skapes når mennesker fungerer sammen. Vikarpartner Bemanning har derfor en helt spesiell tilnærming til både kunder og kandidater. 

Vi legger vekt på personlig service og tett oppfølging av alle parter, og tar oss tid til å bli kjent. På den måten kan vi sikre at både personlighet og kjemi er på plass, i tillegg til de faglige kravene. 

Gjennom vår tilnærming hvor vi fokuserer på å finne en god match, opplever vi ofte at kandidaten etterhvert får tilbud om fast ansettelse. 

Det skal være fint å gå på jobb – aller helst skal det være både givende, morsomt, spennende og utfordrende. Selvfølgelig er det ikke like morsomt å gå på jobb hver dag, men dersom du føler deg umotivert og kjeder deg dag ut og dag inn, er det kanskje på tide med ny jobb. Hos Vikarpartner Bemanning er vi opptatt av menneskene bak CV-en, og vi strekker oss langt for å finne en god match til akkurat deg. 

Ny kunnskap, ny erfaring

Våre vikarer får mulighet til å prøve seg innenfor mange forskjellige bransjer. Dermed kan de også gjøre seg kjent med ulike arbeidsmetoder, bedriftskulturer og ledelsesstiler. 

Som vikar møter man mange nye mennesker, bygger opp et stort kontaktnettverk og lærer nye ferdigheter gjennom praktisk erfaring. Det er en flott måte å tilegne seg ny kunnskap og erfaring på, og en god vei inn i en bedrift. Er det på tide å bytte jobb, kan Vikarpartner Bemanning hjelpe deg med å få mest mulig ut av din nåværende erfaring. 

Gode muligheter for fast ansettelse

Med 30 års erfaring innen bemanning og rekruttering, opplever vi ofte at vikariatene ender med tilbud om fast stilling. Dette skyldes vårt fokus på å finne gode matcher mellom kandidat og bedrift. Er det på tide å bytte jobb, kan det hende vi har drømmestillingen for nettopp deg. 

Registrer deg i vår jobbsøkerportal eller ta direkte kontakt med en av våre konsulenter. Dersom vi tar kontakt med deg i forbindelse med en ledig stilling, får du tilbud om å gå videre til intervjurunder og eventuelt evne- og personlighetstester. Dette gjør vi for å sikre at kunden som lyser ut en ledig jobb skal få en sikker match. 

Ser du etter en stilling på høyere nivå kan du ta kontakt med vår avdeling Businesspeople Rekruttering