Ledig stilling regnskap
Ser du etter en ledig stilling innenfor regnskap? Da kan det være Vikarpartner har den ledige stillingen for deg.

Vi er et bemannings- og rekrutteringsbyrå som stadig ser etter nye kandidater til våre kunder. Blant alle våre ledige stillinger, finnes det mange innenfor regnskap og økonomi. 

Les videre for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg, og hvordan du kan finne din neste jobb sammen med oss. 

Slik søker du på en ledig stilling innen regnskap

Vi bemanner både gjennom utlysning og gjennom et bredt nettverk. Samtidig ser vi ofte etter flere gode og nye kandidater. Ser du etter en ledig stilling innen regnskap, kan det være at vi har en stilling som passer for deg. 

Du kan enkelt registrere din CV i vår jobbportal for å bli en del av vår database, sjekke ut ledige stillinger eller ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi sjekker alltid databasen for aktuelle kandidater når vi får inn nye ledige stillinger. Vikarpartner og Businesspeople lyser ofte ut nye og spennende stillinger, så her kan det være lurt å følge med jevnlig. 

Vi er opptatt av at kunde og kandidat skal være en god match, så derfor behøver vi å vite mest mulig om deg, din kompetanse og din erfaring. Søk ledig stilling innen regnskap i dag!

Les mer: Ledig stilling Oslo

Slik fungerer en bemanningsprosess

Bemanning dekker hele prosessen fra når et behov for tilførsel av kompetanse eller arbeidskraft oppstår, til selve ansettelsesprosessen. 

En bemanningsprosess starter ofte med at en kunde tar kontakt og gjør bemanningsbyrået oppmerksom på hvilke behov og eventuelle ønsker de har. Dette kan være behov som at kandidaten bør ha spesialkompetanse eller skal fylle ut en lederrolle, vikariat for en ansatt som har blitt langtidssykemeldt eller at kunden har behov for ekstra arbeidskraft på grunn av rask vekst. 

Ledig stilling innenfor regnskap: Slik bemanner vi

Når en kunde kontakter oss angående et spesifikt behov, kan vi ta over hele eller deler av prosessen. Dette betyr at vi kan utføre analyse, behovsavklaring, avdekke hvilke krav den ledige stillingen har, søknadsbehandling, kartlegging, utvelgelse, vurdering og ansettelse. 

Kartlegging og vurdering av kandidater

For å finne ut om akkurat du er den rette kandidaten til for eksempel en ledig stilling innenfor regnskap, vil vi aller først utføre en kartlegging og vurdering av deg og flere kandidater. Dette kan vi gjøre ved hjelp av ulike metoder, der den vanligste metoden er intervjuer. Vi kan også gjennomføre caseoppgaver og gruppeintervjuer som en del av kartleggingen. 

Referansesjekk og utvelgelse

Til slutt vil vi sitte igjen med noen få utvalgte kandidater som vi og kunden ønsker å gå videre med. På dette tidspunktet foretar vi vanligvis referansesjekker. For å få et utfyllende bilde av kandidaten, kan vi kontakte tidligere arbeidsgivere eller andre oppgitte referanser som kan bekrefte at de opplysningene kandidaten har oppgitt stemmer. 

Oppfølging av kunde og kandidat

Etter ansettelsen vil det foregå en gjensidig vurdering og kommunikasjon mellom oss, kandidat og kunde. Slik sørger vi for at forventningene til den utvalgte kandidaten og den ledige stillingen innenfor regnskap har blitt innfridd.

Les mer: Ledige jobb

Hvem er vi?

Vikarpartner er bemanningsbyrået for deg som ønsker å finne en ledig stilling som matcher dine behov, ønsker og kompetanse. Vi gir deg alltid personlig service og rådgivning, og sammen kan vi finne den rette jobben for deg

Vikarpartner har vært totalleverandør av bemanningsløsninger siden 1989. Etter hvert som rekruttering og bemanning til stillinger på høyere nivå har blitt en viktig del av vårt arbeid, har vi valgt å drifte denne delen av selskapet under Businesspeople. For våre kunder kan vi forsikre om at vi alltid leverer kvalitet i våre prosesser.

Fyll ut vårt kontaktskjema, ring oss på telefon, send oss en mail eller besøk oss på et av våre kontorer i Oslo eller på Billingstad. Kanskje har vi en ledig stilling innen regnskap for deg!