Drømmejobb
Dersom du er på søken etter ny jobb kan Vikarpartner hjelpe deg. Kanskje sitter vi på din neste drømmejobb?

Vi har 30 års erfaring med å matche kandidat og bedrift, og bistår deg gjerne med jobbsøkingen. 

På tide å bytte jobb?

Det skal være fint å gå på jobb – aller helst skal det være både givende, morsomt, spennende og utfordrende. Selvfølgelig er det ikke like morsomt å gå på jobb hver dag, men dersom du føler deg umotivert og kjeder deg dag ut og dag inn, er det kanskje på tide å bytte jobb. Hos Vikarpartner Bemanning er vi opptatt av menneskene bak CV-en, og vi strekker oss langt for å finne en god match til akkurat deg. 

Gjennom vår tilnærming hvor vi fokuserer på å finne gode matcher mellom kandidat og bedrift, opplever vi ofte at kandidaten får tilbud om fast ansettelse. 

Er du ute etter å bytte jobb, kan vi ha drømmejobben for deg. Vi har mange spennende muligheter akkurat nå, spesielt innenfor kontor, økonomi, lønn og regnskap, salg og markedsføring, administrasjon, HR, kundeservice og IT-support. Registrer deg i jobbsøkerportalen vår for å legge inn ønsker for din neste stilling. 

Når man mangler utfordringer

Etter at man har jobbet på det samme stedet i lengre tid og med akkurat de samme arbeidsoppgavene, er det ikke uvanlig å føle seg umotivert. Hvis du kan arbeidsoppgavene ut til fingerspissene, og det er mangel på utfordringsmuligheter, kan det være på tide å se etter nye utfordringer. Hjernen trenger noe å bryne seg på for at man skal trives med sine daglige gjøremål. 

En drømmejobb bør være både utfordrende og motiverende. Kanskje det bør være noe helt annet enn det du driver med i dag?

Det er ikke uvanlig å føle at jobben ikke samsvarer med den lønnen man får utbetalt. Hvis dette er tilfellet bør du først gå til ledelsen og be om høyere lønn. Dersom det ikke er mer å gå på og lønnsnivået er viktig for at du skal trives, kan du begynne å se etter nye muligheter. Husk at det å bytte jobb aldri er noen garanti for at du vil gå opp i lønn, og dette bør derfor ikke være den eneste grunnen til at du sier opp. 

Vikarpartner finner drømmejobben

Dersom du har bestemt deg for å oppsøke nye muligheter, kan Vikarpartner hjelpe deg videre i karrieren. Vi har en helt spesiell tilnærming til bemanning og rekruttering, fordi vi mener at de store resultatene først skapes når mennesker fungerer sammen. Derfor legger vi stor vekt på å matche kandidat og kunde – ikke bare når det gjelder utdanning og kompetanse, men også når det gjelder personlig egnethet. 

Våre vikarer får prøve seg innenfor mange forskjellige bransjer. På den måten får de erfaring med ulike arbeidsmetoder, bedriftskulturer og ledelsesstiler. Som vikar får man møte mange nye mennesker og bygge opp et stort nettverk. Kanskje finner du din drømmejobb underveis?

Vi opplever ofte at våre kandidater etterhvert får tilbud om fast ansettelse, og dette skyldes vår helt spesielle tilnærming til både kandidat og kunde. Vi tar oss tid til å bli godt kjent med alle parter og følger tett opp for å sikre en god match. 

Velkommen til et godt samarbeid

Vikarpartner Bemanning er et vikarbyrå i Oslo med lang fartstid i bransjen. Vi har vært totalleverandør av bemanningsløsninger siden 1989, og tilbyr blant annet vikartjenester og rekrutteringsoppdrag. I vår avdeling Businesspeople Rekruttering jobber vi med rekruttering og bemanning av stillinger på leder- og spesialistnivå.