Finn jobb Oslo
Finn jobb i Oslo sammen med bemanningsbyrået Vikarpartner.

Vi er et byrå som er opptatt av mennesket bak CV-en, og ser stadig etter gode kandidater til våre kunder. Sammen kan vi finne en arbeidsplass som matcher din erfaring, kunnskap og behov.

Høres dette ut som noe for deg? Les videre for å lære mer om hvordan vi sammen kan finne den riktige stillingen for deg.

Finn jobb i Oslo innenfor disse bransjene

Har du erfaring eller utdanning fra en av disse bransjene, kan det være vi kan hjelpe deg med å finne en jobb i Oslo og omegn:

 • Økonomi
 • Lønn og regnskap
 • Salg og markedsføring
 • Administrasjon 
 • HR og personal
 • Kundeservice
 • IT-support

Det er ikke alltid så viktig å ha lengst erfaring, det viktigste er at kandidaten er en god match for kunden vår. Vi har sett at de som trives fra første stund også ofte får tilbud om fast stilling på lang sikt. 

Slik finner vi en jobb sammen

Ønsker du å finne en jobb i Oslo gjennom oss, kan du enkelt gjøre det ved å registrere CV-en din på nett. I vår jobbsøkerportal får du tilgang til ledige stillinger på korte og lengre vikariater. 

Finner du ingen aktuelle stillinger, kan du likevel registrere CV-en din og la oss kontakte deg når vi finner en match. Vi søker kandidater til både korte og lengre vikariater, men rekrutterer også til faste stillinger dersom en kunde har behov for dette. Vi ønsker alltid å utvide databasen vår, slik at vi kan finne kandidater som møter kundens behov. 

Slik finner du jobb i Oslo sammen med oss:

 1. Registrer CV-en din her: “Registrer CV
 2. Klikk på linken, som fører deg til en felles innloggingsside for Vikarpartner og Businesspeople
 3. Registrer relevante opplysninger, ønsker og behov.  Du vil også få muligheten til å laste opp vedlegg som CV, søknad, og eventuelle andre relevante vedlegg. Her kan det være lurt å legge ved mest mulig informasjon, slik at vi har mest mulig å gå etter når vi skal finne aktuelle kandidater. 

Les mer: Hvordan søke jobb

Du er selvfølgelig også velkommen til å ta kontakt med oss direkte for en uforpliktende prat. Her kan vi for eksempel diskutere hva som kan være aktuelt for deg, og eventuelle endringer du bør gjøre for å optimalisere CV-en. Vi verdsetter personlig service, og ønsker at både kunde og kandidat skal komme tilbake når et nytt behov oppstår. Derfor strekker vi oss langt for å gjøre begge parter fornøyde. 

Hvordan kan vi finne en jobb som passer deg?

Vi er et bemanningsbyrå som hjelper våre kunder med å finne aktuelle kandidater som kan dekke behov som oppstår på arbeidsplassen. Men hva innebærer egentlig bemanning?

Når et bemanningsbyrå hjelper en bedrift med bemanning, inkluderer dette hele prosessen fra et behov for tilførsel av kompetanse eller arbeidskraft oppstår, til selve ansettelsesprosessen. 

Kartlegging av kundens behov

Prosessen starter gjerne med at en kunde tar kontakt og gjør oss oppmerksom på hvilke behov og ønsker de har. Dette kan være behov som at kandidaten bør ha spesialkompetanse eller at han eller hun bør ha ledererfaring. Vi kan skaffe et vikariat for en ansatt som har blitt langtidssykemeldt eller er i permisjon. Andre ganger har kunden behov for ekstra arbeidskraft på grunn av rask og uforutsett vekst. 

At vi kan overta hele prosessen innebærer at vi kan ta over analyser, behovsavklaring, avdekker hvilke krav kandidaten bør oppfylle, søknadsbehandling, kartlegging, utvelgelse, vurdering og ansettelse. 

Vurdering av aktuelle kandidater

For å finne en jobb til den rette kandidaten, må vi gjennomgå en kartlegging og vurdering av deg og eventuelle andre kandidater. Dette gjør vi på ulike måter, der den vanligste metoden er intervjuer. 

Etter dette vil vi til slutt sitte igjen med noen få utvalgte kandidater som vi og kunden ønsker å gå videre med. På dette tidspunktet kan vi foreta referansesjekker, og for å få et komplett bilde av kandidaten kan vi kontakte tidligere arbeidsgivere eller andre oppgitte referanser, som kan bekrefte at de opplysningene kandidaten har oppgitt er korrekte. 

Vi lytter selvfølgelig til kandidatens behov og ønsker, og prøver alltid å finne den kunden og den kandidaten som passer best sammen, etter en omfattende kartleggingsprosess. 

Les mer: Bemanningsbyrå

Dette bør du tenke på når du skal finne jobb i Oslo

For at vi skal hjelpe deg med å finne jobb i Oslo, må du også legge ned mye arbeid i søknad og CV. Du bør tenke over disse tre punktene når du skal inkludere viktige opplysninger i søknaden din: 

 • Stillingsannonsen: Når du skal søke på en ledig stilling, er det viktig at du besvarer alle punkter i stillingsannonsen, og forsvarer de punktene der du ser du har manglende kompetanse. 
 • Nettverk: Er det noen i ditt nettverk som kjenner kontaktpersonen i stillingsannonsen? Da kan du spørre dem om de har mulighet til å legge inn et godt ord for deg. Slik kan søknaden din bli lagt merke til. Noen ganger er det nemlig kun små tilfeldigheter som skal til for at akkurat du lander et intervju.
 • Referanser: Inkluder referanser, da det er mange arbeidsgivere som ikke ønsker å be om disse. Du kan derfor risikere at din søknad ikke blir vurdert på grunn av manglende referanser.

I tillegg kan du dra store fordeler av å undersøke markedet du ønsker å jobbe i. Hva er det som kreves av deg for at du skal lykkes? Sammenlign jobbannonser eller hør med andre som jobber i bransjen. 

Les mer: Ledig jobb

Derfor bør du velge Vikarpartner

Oslo kan være et tøft arbeidsmarked. Derfor kan du dra fordeler av å involvere en bemanningspartner når du ønsker å finne en jobb som matcher dine behov og din erfaring. Ønsker du å være en kandidat hos oss, kan vi hjelpe deg på god vei. Vi legger stor vekt på personlig service og rådgivning, og vi følger alltid våre kunder og kandidater tett opp. 

Hos Vikarpartner er vi svært opptatt av å finne kandidater med ønsket kompetanse og personlighet. Etter ansettelsen vil det foregå en gjensidig vurdering og kommunikasjon mellom oss, kandidat og kunde. Slik sørger vi for at forventningene til den utvalgte kandidaten og den ledige stillingen innenfor regnskap har blitt innfridd.

Har du ledererfaring, er spesialist eller har ekstra fagkompetanse? I vår avdeling Businesspeople jobber vi med rekruttering og bemanning av lederstillinger og spesialiststillinger. 

Ønsker du å komme i kontakt med oss eller har du noen flere spørsmål angående ledige jobber? Ta gjerne kontakt på mail info@vikarpartner.no, eller besøk oss i Oslo eller Asker.  Du kan også benytte deg av vårt kontaktskjema under.

Finn jobb i Oslo via Vikarpartner i dag. Vi ser frem til å høre fra deg!

jobb-oslo