Bemanning HR
Vikarpartner Bemanning tilbyr bemanning innen HR for en rekke kunder. Derfor ser vi hele tiden etter deg med de rette kvalifikasjonene innen faget.

Er du på jakt etter en ny jobb eller et karriereskifte? Registrer din CV i vår jobbsøkerportal. Så fort det dukker opp en bedrift og stilling som matcher din profil, tar vi kontakt med deg. Du kan også søke direkte på ledige stillinger innen HR på våre hjemmesider. 

Jobb via Vikarpartner 

Vikarpartner Bemanning har lang erfaring og bred kompetanse i bemanningsbransjen. Vi har hjulpet mange bedrifter med å finne rett ansatt til stillinger som krever den rette kompetansen. 

I tillegg til å drive med bemanning innen HR, rekrutterer og bemanner vi også til stillinger som:

  • Økonomi
  • Lønn
  • Regnskap
  • Personal
  • Administrasjon
  • Markedsføring og salg
  • Kundeservice
  • IT-support

Når du jobber i et vikariat gjennom Vikarpartner, er det vi som står som arbeidsgiver. Vi står ansvarlig for ansettelsesprosessen og all administrasjon knyttet til stillingen. For å ivareta dine rettigheter har vi utviklet en intuitiv kandidatportal, hvor du kan føre timelister og melde sykefravær.

Les mer: Tips til jobbintervju

Personlig match

Som bemanningsbyrå er vi opptatt av mennesket bak CV-en. Vi vet at trivsel er nøkkelen til suksess, og ser derfor etter kandidater som matcher bedriftens arbeidsmiljø. 

Vi er opptatt av at du som kandidat skal glede deg til å gå på jobb, og ikke minst bli der lenge. Derfor utfører vi en omfattende behovsanalyse av bedriften vi bemanner til, etterfulgt av kandidatintervjuer og kompetansemåling. 

Vikarer og deltidsmedarbeidere

Som bemanningsbyrå dekker vi også midlertidige arbeidsbehov, enten det gjelder sykefravær, permisjon eller ferieavvikling. En deltidsansatt kan styrke bedriften når arbeidsbehovet oppstår plutselig, eller når bedriften trenger å dekke arbeidsoppgaver over lengre perioder. 

Å jobbe som vikar eller deltidsansatt kan være en fin måte for deg som er nyutdannet eller har et par års erfaring, for å utvide nettverket, styrke kompetansen eller få bredere erfaring. Det kan også være en fin måte å bli kjent med en organisasjon eller bransje på. Ofte fører midlertidige stillinger til faste ansettelser. 

Kontakt oss dersom du trenger bemanning innen HR i dag. 

Hvem er vi?

Vikarpartner Bemanning er et profesjonelt bemanningsbyrå som har vært totalleverandør av bemanningsløsninger siden 1989. 

Ønsker du å lande drømmejobben, kan det å gå via et bemanningsbyrå være smart. Vikarpartner Bemanning bemanner både til faste og midlertidige stillinger, og takket være vårt fokus på personlig egnethet unngår vi feilansettelser.

Vi tilbyr våre kunder skreddersydde bemanningsløsninger. Dette sikrer at du som jobbsøker får en jobb du vil trives i. 

Rekruttering av spesialister og ledere

Vikarpartner samarbeider tett med rekrutteringsselskapet Businesspeople som tilbyr rekruttering og bemanning av stillinger på nivåer som leder, mellomleder og spesialister. Da vi så at rekruttering og bemanning til stillinger på et høyere nivå ble en viktig del av vårt arbeid, har vi valgt å drifte denne delen av selskapet under det nye selskapet. 

Behov for bemanning innen HR? Kontakt oss for en uforpliktende prat i dag! 

hvordan-soke-jobb