Økonomimedarbeider
Er du på utkikk etter ledig stilling som økonomimedarbeider? Da har du kommet til rett bemanningsbyrå.

Vi har mange spennende muligheter innenfor økonomi, lønn og regnskap akkurat nå, og vil gjerne høre fra deg.

En god start som vikar

Å starte som vikar er en god vei inn i en bedrift. Kandidaten får mulighet til å vise hva han eller hun er god for, og både kandidat og bedrift kan være sikre på at det videre samarbeidet blir godt. Som vikar kan man også få andre oppgaver enn stillingen man vikarierer for, og dette er derfor en fin mulighet til å opparbeide seg variert erfaring.

Som vikar får du mulighet til å prøve deg på mange og varierte oppgaver.

Når du jobber som vikar via Vikarpartner, får du mulighet til å prøve deg innen mange forskjellige områder. Du kan gjøre deg kjent med ulike arbeidsmetoder, bedriftskulturer og ledelsesstiler. Ønsker du først og fremst å arbeide som økonomimedarbeider, kan du få mulighet til å bli kjent med ulike sider av økonomifaget.

Du vil møte mange nye mennesker, bygge opp et stort nettverk av kontakter og lære nye ferdigheter gjennom praktisk erfaring.

Ledige stillinger som økonomimedarbeider

Økonomi er et bredt og allsidig fagfelt. Økonomer kan både arbeide innenfor privat næringsliv, offentlig forvaltning og i ideelle organisasjoner. Vanlige arbeidsoppgaver for økonomer er:

  • Regnskap og budsjett
  • Administrative oppgaver
  • Økonomiske analyser
  • Markedsføring
  • Logistikk og ledelse

Er du ute etter en ledig stilling i økonomi? Registrer deg i vår jobbsøkerportal i dag!

Dine kunnskaper og ferdigheter

En økonomimedarbeider bør være analytisk og nøyaktig, i tillegg til å være interessert i tall og lover. Du bør også ha interesse for å lære deg IT-programmer og datasystemer, ettersom dette er viktige verktøy som gjør arbeidet mer effektivt. En annen stor del av jobben er å ha kontakt med mennesker, så du bør også være flink til å kommunisere.

Vanlige arbeidsoppgaver for en økonomimedarbeider er:

  • Sende ut fakturaer
  • Betale bedriftens regninger
  • Betale ut lønn til de ansatte
  • Registrere og dokumentere pengeoverføringer
  • Økonomisk planlegging og strategi

Les også: Regnskapsmedarbeider

Dette kan vi gjøre for deg

Vikarpartner skiller seg ut fra andre bemanningsselskaper, fordi vi har en helt unik tilnærming til bemanningsprosessen. Vi legger en stor innsats i å bli kjent med både kandidat og kunde, for å kunne skape gode matcher på arbeidsmarkedet. Kunnskaper og ferdigheter er selvfølgelig viktig, men de virkelig store resultatene skapes først når mennesker fungerer sammen. Derfor legger vi vel så mye vekt på personlig egnethet.

Takket være vår tilnærming til bemanning, opplever vi ofte at vikarene våre etterhvert får tilbud om fast stilling.

Vi mener at det skal være fint å gå på jobb. Det er få som syns det er like morsomt å gå på jobb hver eneste dag, men dersom du føler deg umotivert og kjeder deg dag ut og dag inn, er det kanskje på tide å bytte jobb. Dette kan vi i Vikarpartner hjelpe deg med.

Vikarpartner Bemanning

Vikarpartner er et bemanningsbyrå som tilbyr fleksible løsninger innen økonomi, lønn og regnskap, salg og markedsføring, administrasjon, HR og personal, kundeservice og IT-support. Gjennom Vikarpartner har vi vært totalleverandør av bemanningsløsninger siden 1989, og i vår søsterbedrift Businesspeople Rekruttering jobber vi med rekruttering og bemanning av tyngre stillinger på leder- og spesialistnivå.