Jobbsøkerportal
Registrer CV-en din i vår jobbsøkerportal for å bli kontaktet når det dukker opp relevante treff.

Vikarpartner har tilgang til mange ledige stillinger, og kan hjelpe deg med å søke jobb.

Vikarpartner Bemanning

Vikarpartner er et bemanningsbyrå som tilbyr fleksible løsninger innen økonomi, lønn og regnskap, salg og markedsføring, administrasjon, HR og personal, kundeservice og IT-support. Gjennom Vikarpartner har vi vært totalleverandør av bemanningsløsninger siden 1989, og i vår søsterbedrift Businesspeople Rekruttering jobber vi med rekruttering og bemanning av stillinger på leder- og spesialistnivå.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale ved å bruke kontaktskjemaet nederst på siden.

Slik er det å jobbe som vikar

Det er spennende, gøy og utfordrende å jobbe som vikar! Våre vikarer får mulighet til å prøve seg innenfor mange forskjellige bransjer. Dermed kan de også gjøre seg kjent med ulike arbeidsmetoder, bedriftskulturer og ledelsesstiler. Som vikar møter man mange nye mennesker, bygger opp et stort kontaktnettverk og lærer nye ferdigheter gjennom praktisk erfaring.

Les mer: Hvordan søke jobb

Tilbud om fast stilling

Vi opplever ofte at vikarene våre ender opp med å få tilbud om fast stilling hos den aktuelle arbeidsgiveren. Dette skyldes vårt mål om å finne gode matcher mellom kandidat og kunde.

Utdanning, kompetanse og erfaring er bare forutsetninger. De virkelig store resultatene skapes når mennesker fungerer sammen. Derfor legger vi stor vekt på personlig service og tett oppfølging av alle parter og tar oss tid til å bli kjent. På den måten kan vi sikre at både personlighet og kjemi er på plass, i tillegg til de faglige kravene.

Registrer din profil

Første gang du registrerer en ny profil i jobbsøkerportalen, blir du bedt om å fylle ut følgende opplysninger:

  • Kompetanseområder
  • Preferanser for ledige stillinger
  • Personlige opplysninger og kontaktinformasjon

Er du ute etter nye utfordringer? Registrer deg i vår jobbsøkerportal i dag

Registrer deg i jobbsøkerportalen

Vikarpartner er alltid på utkikk etter nye talenter og gode kandidater som ønsker den allsidige erfaringen vi kan tilby. Vi har et stort kontaktnettverk og bred innsikt i arbeidsmarkedet, og tilgang til mange spennende, ledige stillinger i Oslo og omegn.

Er du i prosess med å søke jobb, kan du registrere deg i vår jobbsøkerportal. Her krysser du av dine kompetanseområder, og fyller inn ønsker for din neste stilling. Du kan også laste opp CV og søknadsbrev i jobbsøkerportalen.

Dersom det dukker opp noe som matcher din profil, kontakter vi deg gjennom dine valgte kanaler. Vi velger aktuelle kandidater basert på bedriftens faglige og sosiale behov, samt kandidatens kvalifikasjoner.

Du kan også kontakte oss direkte dersom du trenger råd og veiledning, ved å benytte deg av kontaktskjemaet nedenfor.

Drømmejobb