Jobb Oslo
Ser du etter jobb i Oslo? Da kan Vikarpartner Bemanning hjelpe deg. Akkurat nå har vi mange spennende muligheter i Oslo og omegn, og vi hjelper deg gjerne ut i din neste stilling.

Bemanning i Oslo

Vikarpartner Bemanning har 30 års erfaring med bemanning i Oslo. Vi har bred innsikt i det lokale arbeidsmarkedet, og vet hvor vi skal lete etter ledige stillinger. 

Vi opplever ofte at vikariatene ender med tilbud om fast ansettelse, og dette mener vi skyldes vår helt spesielle tilnærming til både kunde og kandidat. Alle som kommer til oss får personlig service og tett oppfølging, og vi tar oss tid til å bli godt kjent med alle parter. På den måten finner vi gode matcher mellom kunde og kandidat, og kan være sikre på at det blir et godt samarbeid. 

Registrer deg i jobbsøkerportalen vår eller kom innom vårt bemanningsbyrå i Oslo for en hyggelig prat. Kanskje sitter vi inne med drømmestillingen for nettopp deg?

Businesspeople Rekruttering

Ved vårt bemanningsbyrå i Oslo tilbyr vi spennende muligheter til jobbsøkere, og skreddersydde løsninger innen bemanning. I vår avdeling Businesspeople Rekruttering driver vi med rekruttering på leder, mellomleder og spesialistnivå. 

Vi strekker oss litt lenger

Hos Vikarpartner Bemanning er vi opptatt av menneskene bak CV-en. De virkelig store resultatene skapes når mennesker fungerer sammen, og for at det skal skje bør også personligheten være på plass. Utdanning, kompetanse og erfaring er bare forutsetninger for et vellykket samarbeid. Når kjemien stemmer mellom kunde og kandidat, kan vi være sikre på at det blir en god match. 

Gjennom vår tilnærming hvor vi fokuserer på å finne en god match, opplever vi ofte at kandidaten etterhvert får tilbud om fast ansettelse. 

Akkurat nå har vi mange spennende muligheter innenfor blant annet kontor, økonomi, lønn og regnskap, salg og markedsføring, administrasjon, HR, kundeservice og IT-support. Vi strekker oss litt lenger for at du skal få preferansene oppfylt, og for at kunden skal få behovet sitt dekket. Dette gjør oss til et helt unikt vikarbyrå i Oslo

På tide å bytte jobb?

Etter å ha jobbet på det samme stedet i lengre tid, er det ikke uvanlig å føle seg litt umotivert. Kanskje du kjeder deg på jobb? Får du ikke brukt kunnskapen du har opparbeidet deg gjennom studier og erfaring? Savner du utviklingsmuligheter? I så fall er det kanskje på tide med en ny jobb. I Oslo har vi mange ledige stillinger som kan være aktuelle for deg.  

Det er ikke uvanlig å bytte jobb. I en hovedstad som Oslo er arbeidsmarkedet stort, med mange potensielle arbeidsgivere og spennende bransjer. 

Faktisk viser forskning at det er større sannsynlighet for å bytte jobb dersom man bor i en by. Hvis du mistrives på jobb er det helsemessig gunstig å finne seg nytt arbeid. Hjernen trives også bedre med nye utfordringer å bryne seg på.

Fordelaktig å arbeide som vikar

Våre vikarer får mulighet til å prøve seg innenfor mange forskjellige bransjer. Dermed kan de gjøre seg kjent med ulike arbeidsmetoder, bedriftskulturer og ulike ledelsesstiler. Som vikar møter man mange nye mennesker, bygger opp et stort kontaktnettverk og lærer nye ferdigheter gjennom praktisk erfaring. Det er en flott måte å tilegne seg ny kunnskap og erfaring på, og en god vei inn i en bedrift. 

Ser du etter en ny jobb i Oslo kan Vikarpartner Bemanning hjelpe deg med å få mest mulig ut av dine nåværende ferdigheter. 

Registrer CV-en din i vår jobbsøkerportal

Savner du erfaring på visse områder? I så fall kan våre konsulenter hjelpe deg i riktig retning. Registrer dine ønsker og preferanser for din neste stilling i vår jobbsøkerportal, og motta varsel på e-post. 

Dersom vi tar kontakt med deg i forbindelse med en ledig stilling i Oslo, får du tilbud om å gå videre til intervjurunder og eventuelt evne- og personlighetstester. Dette gjør vi for å sikre at både kunde og kandidat skal føle at det blir en god match.

Slik finner du jobb i Oslo

Det er mange spennende muligheter for jobb i Oslo, men for en jobbsøker er det ikke alltid så lett å vite hvordan man skal gå fram. Du har sikkert søkt på nett etter ledige stillinger i Oslo, og kanskje registrert deg i en jobbsøkerportal eller to. Savner du fortsatt de store mulighetene? Kanskje det du mangler er innsikt i arbeidsmarkedet. 

Med 30 års erfaring som vikarbyrå i Oslo har Vikarpartner Bemanning den innsikten du trenger. Vi har et bredt kontaktnettverk, og lyser ut stillinger både blant våre kontakter og på det åpne markedet. På den måten kan vi nå ut til flest mulig mennesker. Vi er alltid på utkikk etter nye og gode kandidater som vi kan anbefale til kundene våre. 

Registrer deg i dag for å motta spennende jobbmuligheter i Oslo du også.

job-recruitment