Bemanning og rekruttering
Vikarpartner Bemanning leverer totalløsninger innen bemanning og rekruttering. Vi ser alltid etter nye kandidater som kan matche våre kunders behov, kompetanse og ønsker.

Ser du etter en ny jobb, men er usikker på hvor du bør begynne å søke? Da kan et bemanning- og rekrutteringsbyrå være veien å gå. Ta gjerne kontakt med oss idag, eller registrer din CV i vår database, for mer informasjon.

Bruk et bemannings- og rekrutteringsbyrå 

Å finne den riktige jobben, som både passer behov og kompetanse, er ikke alltid like lett. Det kan fort bli en tidkrevende oppgave, eller kanskje man ikke vet hvor man skal starte jakten? Da kan et bemannings- og rekrutteringsbyrå være hjelpen du trenger. 

Vikarpartner Bemanning utfører alltid en behovsanalyse for kundene våre. Slik sørger vi for best mulig match og minsker risikoen for feilansettelse. 

En midlertidig stilling kan gi deg akkurat den erfaringen du behøver, og slik være et springbrett mot drømmejobben. Vi har sett at mange midlertidige ansettelser har endt med fast ansettelse.

For alt vi vet, kan det være vi sitter på drømmejobben din akkurat nå.

Vi ansetter både til midlertidige og faste stillinger, og hjelper kundene våre med å finne de beste kandidatene. Derfor trenger vi akkurat deg! 

Les mer: Ledige stillinger Oslo

Registrer deg i vår jobbsøkerportal i dag

Vikarpartner Bemanning jobber med bemanning og rekruttering for bedrifter med behov for flere ansatte. Vi finner kandidater både til midlertidige og faste stillinger – men for å finne den riktige, trenger vi et bredt nettverk av profesjonelle kandidater. 

Derfor ønsker vi at du registrerer deg i vår jobbsøkerportal. Fyll ut personlige opplysninger og erfaringer – jo mer detaljert, jo bedre forutsetning har du for å kapre drømmejobben. 

Dersom vi finner en stilling som matcher dine kvalifikasjoner, tar vi kontakt med deg. Prosessen videre vil da inkludere samtaler og intervjurunder. 

Vikarpartner bemanning og rekruttering

Vi er kanskje byens hyggeligste bemannings- og rekrutteringsbyrå, og er opptatt av mennesket bak CV-en. Vi ønsker at du skal trives i den nye jobben din, og gjør derfor alltid vårt ytterste for å oppnå nettopp dette. Derfor utfører vi grundige analyser og samtaler. 

Vi bemanner og rekrutterer til stillinger innen:

  • Lønn, økonomi og regnskap
  • Markedsføring og salg 
  • Administrasjon 
  • HR og personal
  • IT-support
  • Kundeservice

Vi har også utvidet virksomheten med et nytt søsterselskap. Er du en leder, spesialist eller har ekstra fagkompetanse? Businesspeople jobber med rekruttering og bemanning av lederstillinger og spesialiststillinger. 

Har du spørsmål om bemanning og rekruttering? Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon. Vi verdsetter personlig service – det er det som gjør oss så unike!

Bemanning-HR