Vikar fast ansettelse
Vikarpartner Bemanning har sett at flere midlertidige stillinger har ført til fast ansettelse. Dette tror vi skyldes en omfattende behovsanalyse og vår evne til å matche kandidat og kunde.

Ser du etter en jobb, men er usikker på hvor du bør begynne å søke? Registrer din CV og personlige opplysninger i vår jobbsøkerportal! Så snart vi finner en stilling som passer deg og dine kvalifikasjoner kontakter vi deg. 

Hvorfor jobbe som vikar?

Å jobbe som vikar kan være givende. Mange av våre kandidater forteller om nye vennskap, et bredere nettverk og mer erfaring. En midlertidig stilling kan gi deg akkurat den kompetansen du behøver for å lande en fremtidig drømmejobb. Det kan også gi deg bedre oversikt over hva du ønsker å jobbe med i lengden. 

Et vikariat gir deg muligheten til å teste ut en interessant stilling i en kortere eller lengre periode, og mange opplever en bratt læringskurve.. 

Noen foretrekker midlertidige stillinger fordi det gir dem en større frihet til å bytte jobb, og andre ønsker at vikariatet skal føre til en fast ansettelse. Mange opplever at de får tilbud om fast ansettelse etter endt 

Les mer: Vikarer

Registrer din CV i vår jobbsøkerportal

Vikarpartner Bemanning bemanner og rekrutterer til både faste og midlertidige stillinger. Vi ønsker å finne kandidater som passer inn på arbeidsplassen til våre kunder, slik at vi oppnår en ideell match mellom både kunde og kandidat. Vi mener personlighet er vel så viktig som faglig kompetanse, og avgjørende for å unngå feilansettelser. 

Vikarpartner har opparbeidet seg et bredt og profesjonelt nettverk av dyktige kandidater, men har alltid behov for flere flinke hoder. 

For å registrere CV-en din i vår jobbsøkerportal, klikker du på Registrer CV oppe til høyre. Deretter må du:

  • Fylle inn nødvendig informasjon og relevant kompetanse
  • Legge ved filer og dokumenter som for eksempel CV og søknad
  • Sende inn skjemaet

Så snart vi finner en stilling som passer din profil, tar vi kontakt med deg. Neste del av prosessen består som regel av personlige samtaler og kompetansemåling. 

Søk ledige stillinger via Vikarpartner.no

Vi lyser stadig ut ledige stillinger i vår jobbsøkerportal. Her kan du som søker jobb registrere CV-en din, eller søke på en av våre ledige stillinger. 

 Finner du noen stillinger som er relevante, men er usikker på om du har den rette erfaringen? Ta gjerne kontakt med oss, så kan vi veilede deg til riktig stilling. 

Vi bemanner og rekrutterer til stillinger som: 

  • Lønn
  • HR og personal
  • Regnskap og økonomi
  • Markedsføring og salg
  • Administrasjon 
  • Kundeservice
  • IT-support

Er du usikker på om en midlertidig stilling er noe for deg? Mange av våre kunders vikariater fører ofte til en fast ansettelse, og vi har mange suksessfulle kundehistorier å vise til.

Vikarpartner Bemanning

Vikarpartner er bemanningsbyrået for deg som er opptatt personlig oppfølging og tilrettelegging. Sammen finner vi en arbeidsplass og stilling som matcher dine behov, ønsker og kompetanse. 

Vårt mål er å være Oslos dyktigste bemanningsbyrå, derfor byr vi alltid på personlig service og rådgivning. Sammen finner vi den rette jobben for deg!

For våre kunder kan vi forsikre om at vi alltid leverer kvalitet i våre prosesser.

Rekruttering av ledere og spesialister

Sitter du med spesialkompetanse? Vi samarbeider tett med rekrutteringsselskapet Businesspeople, som tilbyr rekruttering og bemanning av stillinger på nivåer som leder, mellomleder og spesialister. 

Vikarpartner har vært totalleverandør av bemanningsløsninger siden 1989. Etter hvert som rekruttering og bemanning til stillinger på høyere nivå har blitt en viktig del av vårt arbeid, har vi valgt å drifte denne delen av selskapet under det nye selskapet Businesspeople. 

Vi ser frem til å høre fra deg!