Ledige stillinger Bærum
Vikarpartner Bemanning har mange ledige stillinger i Bærum kommune akkurat nå. Registrer deg i jobbsøkerportalen vår i dag, eller kontakt oss direkte.

Vikarpartner Bemanning hjelper deg

Vikarpartner Bemanning har 30 års erfaring med å hjelpe arbeidssøkere i Bærum ut i jobb. Vi har et stort kontaktnettverk og bred innsikt i arbeidsmarkedet, noe som gjør at vi har tilgang til mange ledige stillinger i Oslo og omegn. Aktuelle kandidater blir utvalgt basert på bedriftens faglige og sosiale behov samt kandidatens kvalifikasjoner.

Gjennom vår tilnærming, hvor vi har fokus på å finne gode matcher, opplever vi ofte at kandidaten etterhvert får tilbud om fast ansettelse.

Dette kan vi tilby

Vi er alltid på utkikk etter nye talenter og gode kandidater. Akkurat nå har vi mange spennende muligheter innenfor kontor, økonomi, lønn og regnskap, salg og markedsføring, administrasjon, HR, kundeservice og IT-support. Lagre CV-en din i vår jobbsøkerportal allerede i dag, eller kontakt oss direkte dersom du finner noe som ser interessant ut.

Fordeler med å arbeide som vikar

Å starte som vikar er en god vei inn i en bedrift, ettersom både kandidaten og bedriften allerede vet at det blir et godt samarbeid. I tillegg er hverdagen som vikar både spennende og full av utfordringer!

Les også: Hvordan skrive CV

Det er mange fordeler med å arbeide som vikar. Du får verdifull erfaring innen forskjellige typer bransjer, arbeidsmetoder, virksomheter og ledelsesstiler. Du vil møte mange mennesker, bygge opp et stort nettverk av kontakter og lære deg nye ferdigheter gjennom praktisk erfaring.

Registrer din profil

Første gang du registrerer en ny profil i jobbsøkerportalen, blir du bedt om å fylle ut følgende opplysninger:

  • Kompetanseområder
  • Preferanser for ledige stillinger
  • Personlige opplysninger og kontaktinformasjon

Er du ute etter nye utfordringer? Registrer deg i vår jobbsøkerportal i dag

Ledige stillinger i Bærum som passer deg

Registrer deg som arbeidssøker i vår jobbsøkerportal, og bli en del av vår kandidatbase. Dette er en enkel og intuitiv portal for jobbsøkere, og et godt verktøy for alle som er på utkikk etter ledige stillinger i Bærum. Dersom det dukker opp en ledig stilling som passer deg, blir du kontaktet av en av våre rådgivere.

I tillegg får du mulighet til å laste opp CV og søknad. Disse bør være skrevet med fokus på dine kompetanseområder, og hvor du ser for deg at kompetansen kommer best til nytte.

Finn ledige stillinger i Bærum via Vikarpartner

Er du klar for å komme deg ut i jobb? Hos Vikarpartner Bemanning står vi klare til å hjelpe deg ut i arbeid. Vi har vært totalleverandør av bemanningsløsninger siden 1989, og har en unik og personlig tilnærming til både kandidater og kunder.

Vi mener at personlig kjemi er nøkkelen til suksess, og derfor tar vi oss god tid til å bli kjent med alle parter.

Som vikarbyrå tilbyr vi skreddersydde løsninger innen bemanning for bedrifter. Vi har en ambisjon om å være Norges ledende bemanningstjeneste, og at alle kunder og kandidater som benytter seg av våre tjenester skal ha oss som førstevalg også for fremtiden. Det er din beste garanti for at vi strekker oss langt for å finne aktuelle ledige stillinger i Bærum.

I vår søsterbedrift Businesspeople Rekruttering tilbyr vi rekruttering og bemanning av stillinger på leder- og spesialistnivå. Vi har valgt å skille ut denne delen av selskapet fra Vikarpartner, fordi lederrekruttering har blitt en stadig større del av hverdagen vår.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat gjennom kontaktskjemaet nedenfor.