Bemanning regnskap
Vikarpartner kan bistå deg med bemanning innen regnskap. Sammen kan vi finne den kandidaten som passer din arbeidsplass best.

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om hva vi kan gjøre for deg. Vi skreddersyr bemanningsløsninger tilpasset din bedrift. 

Bemanning innen regnskap

Økonomiavdelingen i din bedrift er en av dine viktigste avdelinger, og når det oppstår et bemanningsbehov her er det viktig å finne noen som egner seg til stillingen raskt. 

På mange måter kan man si at økonomiavdelingen er selve kjernen i bedriften. Det er nemlig her noen av de viktigste avgjørelsene og oppgavene blir utført, som det å betale ut lønn til dine ansatte, betale regninger og sørge for at utenforstående fakturaer blir betalt. Regnskapsavdelingen sørger for at alle økonomiske ressurser blir utnyttet effektivt. 

I tillegg kan regnskapsavdelingen fungere som din rådgiver når du skal foreta viktige avgjørelser som vil ha betydning for bedriftens økonomi. Derfor er det viktig å finne den riktige kandidaten. 

Dette kan vi i Vikarpartner Bemanning hjelpe deg med. Vi kan bistå med bemanning til regnskap og andre avdelinger. Med et bredt nettverk, lang erfaring og omfattende kunnskap finner vi de rette kandidatene. 

Les mer: Regnskap jobb

Hvorfor bruke et bemanningsbyrå?

Ved å bruke et bemanningsbyrå kan din bedrift redusere sannsynligheten for feilansettelse betraktelig. Dette er fordi vi vet hva vi skal se etter og fordi vi gjør omfattende analyser før vi setter i gang jakten på aktuelle kandidater. 

Et bemanningsbyrå kan spare din bedrift for tid og ressurser, samtidig som at du får en effektiv og profesjonell prosess. Du behøver ikke å være involvert, bortsett fra når du ønsker det. Vi kan ta over hele eller deler av prosessen, slik at du kan fokusere på bedriftens kjernevirksomhet. 

Vi kan ta oss av det administrative, lønn og lønnsforhandlinger og selve ansettelsesprosessen. 

Vikarpartner Bemanning

Vi er et løsningsorientert bemanningsbyrå som hjelper bedrifter med å bemanne både til faste og midlertidige stillinger. Vi skreddersyr løsninger etter bedriftens behov, og forstår at alle bedrifter er ulike. 

Vi er også opptatt av at kandidaten skal være en god match til ditt arbeidsmiljø. Vi vet at en ansatt som trives er en ansatt som vil gjøre en god jobb.

Har du behov for en ekstra ansatt i regnskapsavdelingen på grunn av permisjon, ekspandering eller andre behov, kan vi hjelpe din bedrift med å finne den rette kandidaten. 

Kontakt oss i dag

Ønsker du å finne din neste ansatt innen regnskap? Vikarpartner Bemanning hjelper deg med å finne den rette kandidaten til din ledige stilling. Vi har 30 års erfaring og bred kunnskap. 

Vikarpartner har et bredt og profesjonelt nettverk av kvalifiserte kandidater. Vi bemanner både til faste og midlertidige stillinger, og hjelper din bedrift der behovet oppstår. 

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende og hyggelig prat om hva vi kan gjøre for din bedrift. Vi ser frem til å høre fra deg!