Regnskap jobb
Ser du etter en jobb innen regnskap, kan vi i Vikarpartner Bemanning hjelpe deg med å finne den rette stillingen for deg.

Vi er et profesjonelt bemanningsbyrå med bred erfaring og god kompetanse på arbeidsmarkedet, og jobber for å finne den beste matchen mellom kunde og kandidat. Sammen finner vi den arbeidsplassen som passer deg og dine behov best. 

Høres dette ut som noe for deg? Ta kontakt for mer informasjon, registrer din CV i vår database eller sjekk ut våre ledige stillinger. 

Jobb innen regnskap

En ansatt innen regnskap har ofte som sin viktigste oppgave å hjelpe bedrifter med å føre regnskapet. Utover dette kan en regnskapsjobb bestå av oppgaver som:

 • Betale bedriftens regninger
 • Sende ut fakturaer
 • Betale ut lønn til ansatte i bedriften
 • Føre registrerte arbeidstimer til ansatte
 • Holde regnskap

Enten du er nyutdannet regnskapsfører eller har et par års erfaring fra bransjen, kan vi hjelpe deg med å finne din neste arbeidsplass. 

Vi lyser stadig ut nye stillinger for kundene våre, og tar samtidig kontakt med aktuelle kandidater fra databasen dersom vi finner en god match.

Registrer CV-en din hos oss

Å registrere CV-en din hos Vikarpartner er enkelt. Så snart du registrerer deg på nett blir du automatisk en del av vår database. Denne benytter vi oss av når vi skal finne aktuelle kandidater til kundene våre. 

Slik gjør du:

 1. Klikk Registrer CV øverst til høyre. Herfra blir du videresendt til en felles innloggingsportal for både Vikarpartner og Businesspeople.
 2. Fyll ut personlig informasjon, relevant kompetanse og ønsker, og last opp eventuelle vedlegg. 
 3. Send inn. 

Dersom vi finner en jobb innen regnskap som passer deg og dine kvalifikasjoner, tar vi kontakt med deg. Neste fase kan da inkludere samtaler og intervjurunder. 

Har du søkt jobb via Vikarpartner? Følg med på utviklingen av dine søknader gjennom Min Side-portalen. 

Les mer: Ledig jobb

Å søke via et bemanningsbyrå gir deg mange fordeler

Ofte kan det å starte som vikar være veien å gå for å lande drømmejobben. Vikarpartner Bemanning bemanner både til faste og midlertidige stillinger. 

Som vikar får du prøve deg på ulike arbeidsoppgaver, og kanskje til og med prøve deg i ulike arbeidsmiljøer. Slik kan du få bred kompetanse og personlig utvikling. Vi har sett at mange vikariater har ført til faste ansettelser i lengden. 

Vi tilbyr våre kunder skreddersydde bemannings- og rekrutteringsløsninger, og sørger for at du som søker jobb får en arbeidsplass du vil trives på. 

Vi bemanner til stillinger innen:

 • Regnskap og økonomi
 • HR
 • Markedsføring og salg
 • Administrasjon 
 • Kundeservice
 • IT-support

Vi har et stort kontaktnettverk, og kan hjelpe deg med å komme i kontakt med de riktige arbeidsplassene. 

Ser du etter en jobb innen regnskap? Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig prat om hvordan vi sammen kan finne den rette jobben for deg. Vi er alltid på utkikk etter gode kandidater som matcher våre kunders behov.