Vikarutleie
Vikarpartner Bemanning kan hjelpe deg med å bemanne til midlertidige stillinger. Vi har kvalifiserte og dyktige kandidater til vikarutleie, som kan starte på kort varsel.

Vikarpartner skreddersyr bemanningsløsninger til din bedrift, og hjelper deg der behovet oppstår. Vi kan bistå både med vikarutleie og ansettelse til faste stillinger. Ta kontakt i dag for en hyggelig og uforpliktende prat om hva vi kan gjøre for din bedrift.

Vikarutleie gir mange muligheter

Vi har et profesjonelt nettverk av kandidater. Finner vi ikke den rette i vårt nettverk, vil vi utføre en search for å finne den rette kandidaten til din bedrifts behov. Vi er også opptatt av at kandidaten og bedriften skal være en god match, noe som blant annet innebærer trivsel og arbeidseffektivitet. 

Å jobbe som vikar skal være både givende og lærerikt. Ofte får kandidaten prøve seg i ulike stillinger hos forskjellige bedrifter, og tar med seg verdifull erfaring videre. Vikarutleie gir kandidaten og bedriften fleksibilitet og muligheter.  

Vi opplever ofte at kandidater som får et vikariat senere får tilbud om fast stilling hos bedriften de er hos. Dette fordi kandidaten og bedriften har vist seg å være en god match, og bedriften har funnet rom for en til fast ansatt. 


Les mer: Vikar

Vikarpartner Bemanning

Vikarpartner Bemanning er et bemanningsbyrå med 30 års erfaring. Med lang fartstid i bransjen, bred kompetanse og et stort profesjonelt nettverk sikrer vi gode resultater. Vi finner kandidater som passer inn i din bedrift og som møter dine kompetansekrav. 

Videre er vi opptatt av trivsel og miljø, og ser derfor etter kandidater som er en god match på alle områder. Dette legger til rette for at kandidaten kan gå fra vikarutleie til fast ansettelse hos bedrifter, der de har mulighet til å ansette fast. 

Ved å bruke et bemanningsbyrå, slik som Vikarpartner Bemanning, blir hverdagen enklere. Vi står for alt det administrative og spørsmål knyttet til lønn, og sikrer deg rett arbeidskraft til rett tid.

Ta kontakt i dag

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om vikarutleie og hva vi kan gjøre for din bedrift. Vi skreddersyr bemanningsløsninger, og bemanner både til faste og midlertidige stillinger

Vikarpartner tilbyr fleksible bemanningsløsninger innen områder som salg og markedsføring, HR, kundeservice, IT-support og økonomi og regnskap. 

Ta kontakt for mer informasjon og for en hyggelig samtale. Vi er byrået for deg som ønsker en bemanningspartner som har fokus på personlig service og suksess.

hvordan-soke-jobb