Vikar Oslo
Trenger du en vikar i Oslo? Vikarpartner Bemanning har en stor kandidatbase med mange dyktige talenter. Kontakt oss i dag for hjelp med bemanning og rekruttering.

Våre tjenester

Vikarpartner Bemanning er et vikarbyrå i Oslo som tilbyr komplette løsninger innenfor bemanning, eller som kan bistå med deler av prosessen. Ved å outsource oppgaver til et bemanningsbyrå sparer bedriften tid, og de ansatte kan fortsette å fokusere på sine kjerneoppgaver. 

Som bemannings- og rekrutteringsbyrå kan vi blant annet tilby følgende tjenester:

  • Analyse av bedriftens behov
  • Utlysning av stilling i rette kanaler
  • Utvelgelse av kandidater
  • Intervjurunder
  • Evne- og personlighetstester
  • Bakgrunnssjekk og referanser
  • Valg av kandidat

Har du behov for vikarer i Oslo, men ikke mulighet til å gå igjennom en omfattende bemanningsprosess? Da kan Vikarpartner Bemanning hjelpe deg. Vi tilpasser våre løsninger etter bedriftens behov og utfordringer. 

Er du en kandidat som ønsker å arbeide som vikar i Oslo? Registrer deg i vår jobbsøkerportal så tar vi kontakt med deg.

Behov for vikar

Behovet for vikarer kan oppstå innenfor alle fagfelter og bransjer. Vikarer kan benyttes når bedriften forventer at arbeidsmengden skal ligge over det nivået som er vanlig i en periode, eller når ansatte skal i permisjon og det er behov for en stedfortreder. Ansettelsesforholdet opphører når den avtalte perioden er utløpt, eller når arbeidet er utført. 

Det er mange fordeler ved å benytte seg av vikarer. I perioder der oppdragsmengden øker, kan en vikar bidra med å håndtere arbeidsmengden slik at de øvrige ansatte kan fokusere på sine oppgaver. Et vikarbyrå bidrar med å håndplukke kandidater og sikrer at det blir en god match. Dermed leveres en vikar som har de kunnskaper og ferdigheter som kreves til stillingen, og alt ligger til rette for at kandidaten skal komme raskt på plass.

Bemanningsprosessen

En bemanningsprosess kan være tid- og energikrevende, og feilansettelser kan koste bedriften dyrt. Til enkelte ledige stillinger kan man oppleve å motta flere hundre søknader, og da må gode systemer og rutiner være på plass for å sortere og håndtere søknadene. 

Spar tid og penger på å outsource oppgavene til et profesjonelt vikarbyrå. Slik finner du en vikar i Oslo – enkelt og raskt!

Noen ganger hender det at en kandidat ikke helt oppfyller formelle krav til kompetanse og erfaring, men har andre ferdigheter som veier opp. Dette er ikke alltid så lett å plukke opp gjennom en CV. Ved å benytte et vikarbyrå får bedriften hjelp til å se løsninger og muligheter, og velge kandidater som fungerer godt i den daglige driften. 

Vikarpartner Bemanning

Som vikarbyrå har vi et stort kontaktnettverk og bred innsikt i arbeidsmarkedet. Vi har en stor kandidatbase med mange talenter, og velger ut kandidater basert på bedriftens faglige og sosiale behov. Gjennom Vikarpartner har vi vært totalleverandør av bemanningsløsninger siden 1989, og i vår søsterbedrift Businesspeople Rekruttering jobber vi med rekruttering og bemanning av stillinger på leder- og spesialistnivå. 

Vi tilbyr fleksible løsninger innen økonomi, lønn og regnskap, salg og markedsføring, administrasjon, HR og personal, kundeservice og IT-support.

Kontakt Vikarpartner Bemanning i dag dersom du er ute etter en vikar i Oslo. Vi arbeider for å skape gode matcher mellom kandidat og kunde, slik at alle kan være sikre på at det blir et effektivt og godt samarbeid. 

team-spirit